.

.

Sensfun 8x6ft Щастлив Фон за Снимки на Парти в чест на 40-годишнината си с Блестящи Черни и Златни балони за Възрастни, Страхотна Украса за парти в чест на 40-Годишнината, Бл?

Sensfun 8x6ft Щастлив Фон за Снимки на Парти в чест на 40-годишнината си с Блестящи Черни и Златни балони за Възрастни, Страхотна Украса

BGN 13.99
Продукти

❤ Опаковка : 1 БР фона на честването на 40-годишнинатаПоставка за фон или скоби в комплекта не са включени. ❤ Размер : 8 (Ш) x 6 (В) фута / 240 x 180 cm, той е достатъчно голям, за украса на парти в чест на 40-годишнината и за заснемането на вашата партия, той добави допълнителен щрих към темата на партито в чест на рождения ден на четиридесет години. ❤ Високо качество : Нов Актуализиран винил.Лек и удобство в обращение. лесно се пренася, е трайна и изглажда бръчките.Отлична цветова обработка, реалистични детайли и художествен ефект. ❤ На употреба : Продукта се изпраща в сгънат вид.В резултат на това се образуват гънки.Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока при ниска температура, за да премахнете бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. ❤ Случаи : този банер-на фона честит рожден ден с 40-годишнината - отлично допълнение към принадлежностям за партита по повод 40-годишнината от жени и мъже, отлично създаващ атмосфера за невероятната на партито по случай 40-годишнината, вашият парти по случай 40-годишнината ще стане грандиозно събитие.

R

Продукти в категория