.

.

Уличен Контейнер за Шампоан Cabilock, 2 броя, Ръчно Преносим Кутия За съхранение, Офис, Кутия за Съхранение, игра на Дъска Кошница За Съхранение, Органайзер за Грим, Разд?

Уличен Контейнер за Шампоан Cabilock, 2 броя, Ръчно Преносим Кутия За съхранение, Офис, Кутия за Съхранение, игра на Дъска Кошница За Съхранение,

BGN 1.67
Продукти

Кутия с палитра сенки за очи - достатъчно, я не е лесно да се деформира или се съборят, и тя може да ви служи дълго времеКошница за малки неща - Подходящ за съхранение на козметика, кухненски прибори, козметични средства, канцеларски материали, ученически пособия, инструменти и много други.Органайзер за кошници с шампоан - прост дизайн ви позволява да съхранявате вашата козметика и много неща, като моливи, ключове и т., Кошница за носене Caddy - a, за да се пести място и се поддържа от порядъка на вашия работен плот.Ти си го заслужи!.Органайзер за кутии с лак за нокти - козметика, четки, вещи от първа необходимост, инструменти, шишета с лекарства може лесно да се съхранява.Кутия с палитра сенки за очи - достатъчно, я не е лесно да се деформира или се съборят, и тя може да ви служи дълго време.Кошница за малки неща - Подходящ за съхранение на козметика, кухненски прибори, козметични средства, канцеларски материали, ученически пособия, инструменти и много други.Органайзер за кошници с шампоан - прост дизайн ви позволява да съхранявате вашата козметика и много неща, като моливи, ключове и т., Кошница за носене Caddy - a, за да се пести място и се поддържа от порядъка на вашия работен плот.Ти си го заслужи!.Органайзер за кутии с лак за нокти - козметика, четки, вещи от първа необходимост, инструменти, шишета с лекарства може лесно да се съхранява.Пратката включва 2 x кутия за съхранение Характеристики Материал : ABS. - Размер : около 33,00 X17,00 X15,00 см./12,97 X6,68 X5,89 инча. - Това е достатъчно, него не е лесно да се деформира или да се прекъсне, и той може да ви служи дълго време. - Грим, четки за стоки от първа необходимост, инструменти, шишета с лекарства може лесно да се съхранява. - Дръжте всички организирани, това ще ви помогне да създадете свой собствен микс-бокс, повече никакви проблеми с намирането на нещата. - Той би могъл да се побере на различни предмети и отговарят на организационна система, добър помощник. - Предназначена за многофункционални решения, идеални за баня, кухня, офис плот и т. Описание на стоката, практичен органайзер за съхранение на неща за вас.Използвани материали коремни мускули, които са достатъчно безопасни за употреба и създават по-организирана атмосфера на вашия работен плот.

R

Продукти в категория