.

.

LOUMILEO Ковчег за бижута за Жени, 5-слойная Кожена Кутия-Органайзер за бижута с чекмеджета, Черен Ковчег, Голям Бижутериен Калъф за Колиета/Пръстени/Обеци/Органайзер з?

LOUMILEO Ковчег за бижута за Жени, 5-слойная Кожена Кутия-Органайзер за бижута с чекмеджета, Черен Ковчег, Голям Бижутериен Калъф

BGN 35.46
Продукти

【Капак с огледало】 горния шкаф за съхранение е оборудвано с огледало, за да си облечен по-удобно; това изглежда много дизайнерски, модерен и высококлассно, подходящия размер е подходящ за тоалетна масичка, баня и професионална дамска стаяЗдрава конструкция и висококачествените материали правят кожена кутия-органайзер за бижута е много силна. 【Голям капацитет】Размерът на тази черна кутии за бижута е 27*16,5*28 см (10.02 инча), Калъф за бижута с голям капацитет и разполага с 4 отделно разположени чекмеджета, общо капацитет 5 слоя, достатъчно за съхранение на всичките си бижута.Два странични отделения за съхранение на огърлици са общо 16 куки и 4 джоба, за да си огърлици не се бърка; за капак е приложен лента, предотвращающая ги пуснете. 【Гъвкава преграда】 Голяма ковчег за декорации включва отделения за обеци, пръстени, гривни и часовници, а също и големи чекмеджета за съхранение на очила.Часовници, колиета, обици, брошки, аксесоари за коса, слънчеви очила, дори червило, захар за лице и т. Може да се съхранява без значение.Някои от разделителните дъски може да се движи и демонтаж, както и гъвкав дизайн ви позволява да регулирате си в съответствие с вашите лични нужди. 【Високо качество】 Органайзер за съхранение на бижута е изработен от здрава изкуствена кожа отвън, грязеотталкивающий, водоустойчива и лесно моющийся.Вътрешната облицовка е изработена от мека кадифена тъкан, която предпазва вашите бижута от драскотини и повреди.Най-горния слой е снабден с метална ключалка, а всеки чекмеджето е с метална дръжка.Висококачествен обков не оставя отпечатъци от пръсти, което прави използването на по-удобно и да изглежда по-ненатрапчиво. 【Идеалният подарък за жени】 С опростен дизайн очите им бъде радостно, след като те ще видят това!. 【Капак с огледало】 горния шкаф за съхранение е оборудвано с огледало, за да си облечен по-удобно; това изглежда много дизайнерски, модерен и высококлассно, подходящия размер е подходящ за тоалетна масичка, баня и професионална дамска стая.Здрава конструкция и висококачествените материали правят кожена кутия-органайзер за бижута е много силна. 【Голям капацитет】Размерът на тази черна кутии за бижута е 27*16,5*28 см (10.02 инча), Калъф за бижута с голям капацитет и разполага с 4 отделно разположени чекмеджета, общо капацитет 5 слоя, достатъчно за съхранение на всичките си бижута.Два странични отделения за съхранение на огърлици са общо 16 куки и 4 джоба, за да си огърлици не се бърка; за капак е приложен лента, предотвращающая ги пуснете. 【Гъвкава преграда】 Голяма ковчег за декорации включва отделения за обеци, пръстени, гривни и часовници, а също и големи чекмеджета за съхранение на очила.Часовници, колиета, обици, брошки, аксесоари за коса, слънчеви очила, дори червило, захар за лице и т.

R

Продукти в категория