.

.

Очила за парти за Св. Валентин, Декоративни Аксесоари, рамки за очила Love Love, празничен подпори за фотосесия, една Голяма палатка за дейности (H, един размер)

Очила за парти за Св. Валентин, Декоративни Аксесоари, рамки за очила Love Love, празничен подпори за фотосесия, една Голяма

BGN 3.33
Продукти

Тези декорации са подходящи за молове, Хотели, клубове и партитаОпаковъчен лист орнаменти, 1 бр. червени декорации могат да отговарят на вашите нужди в страната.Нашите декоративни чаши за вино са идеални за декорация на партита, както и сватби, рожденни дни или други празнични поводи и може да се превърне в приятен подарък за приятелите и семейството си.Може лесно да Озарява всеки празник, който желаете, и е Чудесно подпори за стрелба.Декорации за стрелба, Изработени от пластмаса, и ще ви Впечатления, които ще бъдат достатъчни дълго време.Тези декорации са подходящи за молове, Хотели, клубове и партита.Опаковъчен лист орнаменти, 1 бр. червени декорации могат да отговарят на вашите нужди в страната.Нашите декоративни чаши за вино са идеални за декорация на партита, както и сватби, рожденни дни или други празнични поводи и може да се превърне в приятен подарък за приятелите и семейството си.Може лесно да Озарява всеки празник, който желаете, и е Чудесно подпори за стрелба.Декорации за стрелба, Изработени от пластмаса, и ще ви Впечатления, които ще бъдат достатъчни дълго време.Очила за парти в "Свети Валентин" Декоративни аксесоари Рамка за очила LOVE Love за празнични партита, реквизит за снимки, палатка за голям дейности, очила за парти за Св. Валентин, декоративни аксесоари рамка за очила LOVE love за празнични партита, подпори за фотография Материал : пластмаса Тегло : 17 грама В комплекта : 1 × слънчеви очила, за парти.

R

Продукти в категория