.

.

[12 опаковки] Акрилни листове за основание на осветителното тяло, Дъска от прозрачен от плексиглас, Пластмаса Стъклен панел с дебелина 1/12 инча (2 мм) с защитно фолио з?

[12 опаковки] Акрилни листове за основание на осветителното тяло, Дъска от прозрачен от плексиглас, Пластмаса Стъклен панел

BGN 6.40
Продукти

✅【КРИСТАЛНО ЧИСТИ ПЛАСТМАСОВИ ЛИСТОВЕ】 Този великолепен прозрачен PET напомня акрил прозрачност и многоцелевому употреба!Това е идеално място за diy, хоби, рамки и нужди в дизайна на склад или офис ✅【ЗАЩИТА на ПРОИЗВЕДЕНИЯ на ИЗКУСТВОТО и снимки 】 Поставете ги в рамка за снимки с размер 6 х 6 сантиметра, за да се защитят ценни снимки, отпечатъци и произведения на изкуството!Това е идеалната дебелина за осигуряване на защита, при това той е поставен между снимка и рамка. ✅【НЕЧУПЛИВИ прозрачни акрилни ЛИСТОВЕ】 PET-лентата не летят на парчета, така че това е страхотен продукт за показване на снимки в стаята на малко дете или дете. ✅【РЕЖАТ ОСТРИ и ЧИСТИ РЪБОВЕ】Използване на универсален нож с нов нож, бързо овладяване на тънка нарязаните и маркиране, за да направите своя специален проект. ✅【Гаранция след продажбата】 За тези прозрачни акрилни led знаци, ако срещнете някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да дойдат, замяна или пълно възстановяване ще бъдат гарантирани.ТАКА ЧЕ КУПУВАЙТЕ СИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО!. ✅【КРИСТАЛНО ЧИСТИ ПЛАСТМАСОВИ ЛИСТОВЕ】 Този великолепен прозрачен PET напомня акрил прозрачност и многоцелевому употреба!Това е идеално място за diy, хоби, рамки и нужди в дизайна на склад или офис. ✅【ЗАЩИТА на ПРОИЗВЕДЕНИЯ на ИЗКУСТВОТО и снимки 】 Поставете ги в рамка за снимки с размер 6 х 6 сантиметра, за да се защитят ценни снимки, отпечатъци и произведения на изкуството!Това е идеалната дебелина за осигуряване на защита, при това той е поставен между снимка и рамка. ✅【НЕЧУПЛИВИ прозрачни акрилни ЛИСТОВЕ】 PET-лентата не летят на парчета, така че това е страхотен продукт за показване на снимки в стаята на малко дете или дете. ✅【РЕЖАТ ОСТРИ и ЧИСТИ РЪБОВЕ】Използване на универсален нож с нов нож, бързо овладяване на тънка нарязаните и маркиране, за да направите своя специален проект. ✅【Гаранция след продажбата】 За тези прозрачни акрилни led знаци, ако срещнете някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да дойдат, замяна или пълно възстановяване ще бъдат гарантирани.Така че купувайте ТОВА възможно най-скоро!. Панел, от ДОМАШНИ листа в опаковка от 12 прозрачни акрилни листове с размери 6 x 6 x 1/12 инча - небьющаяся, лесна и достъпна алтернатива на стъклото, идеално подходяща за табели, дисплеи "Направи си сам", занаяти и т.

R

Продукти в категория