.

.

Файл J-File за кабинет, Тенис на Дървен Файл, 4 слой творчески канцеларски материали, Многослоен Кутия за съхранение на книги, Държач за файлове, за офис употреба (Цвят:

Файл J-File за кабинет, Тенис на Дървен Файл, 4 слой творчески канцеларски материали, Многослоен Кутия за съхранение на книги,

BGN 39.22
Продукти

★ Печка защита на околната среда и здрав, и избрана печка за опазване на околната среда за експортно клас CARB-P2 е с висока плътност ★ Хранително силикон пръстен диаметър на гумен пръстен с 3,5 мм, по-силна тягата, по-издръжлив използване, не е лесно состаривается!. Листа с по-висока плътност ★ продуктът има по-висока плътност, а борда е по-голяма носеща способност. ★ Приложение, изследователски кабинет, спалня, клуб, офис, метален шкаф шкаф и други полета / кабинет / кабинета на данни, помощник в офис на живот. ★ При нормални обстоятелства, това е директно от завода, моля, бъдете сигурни за закупуване, ако не можете да получите стоката навреме, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти. ★ Печка защита на околната среда и здрав, и избрана печка за опазване на околната среда за експортно клас CARB-P2 е с висока плътност. ★ Хранително силикон пръстен диаметър на гумен пръстен с 3,5 мм, по-силна тягата, по-издръжлив използване, не е лесно состаривается!. Листа с по-висока плътност ★ продуктът има по-висока плътност, а борда е по-голяма носеща способност. ★ Приложение, изследователски кабинет, спалня, клуб, офис, метален шкаф шкаф и други полета / кабинет / кабинета на данни, помощник в офис на живот. ★ При нормални обстоятелства, това е директно от завода, моля, бъдете сигурни за закупуване, ако не можете да получите стоката навреме, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.Марка : ZWJ Добре дошли в нашия магазин, можете да си купите множество стилове.Наименование : метален шкаф шкаф Материал : дърво Начин на поставяне : настолен Брой етажи : 6 слоя брутното Тегло : 2,4 кг Капацитет : капацитет папки формат А4 хартия, хартиени опаковки и други канцеларски принадлежности Инструкции за инсталиране Подробна информация : Предоставите инструкции за инсталиране - този продукт съдържа само един метален шкаф шкаф и ключ от врата.Не включва други декоративни елементи ★ Бележки-Ако има някакви повреди по време на транспортирането или не сте доволни, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще решим това за вас време, моля, повярвайте ни -Описание размер : Измерване на ръка, грешката ще бъде 1-2 см, в зависимост от действителния размер на-Име : Тази стока е реална стока.

R

Продукти в категория