.

.

Безжичен контролер-комутатор JRSHOME Gamepad с 6-осевыми гироскопическими с датчици за движение Поддържа сензор за движение и лесно да се открива ненатрапчив действия Си?

Безжичен контролер-комутатор JRSHOME Gamepad с 6-осевыми гироскопическими с датчици за движение Поддържа сензор за движение и лесно да

BGN 3.00
Продукти

➯ Двойна Вибрация на двигателя, един ключ за събуждане ➯Вградени 6-аксиални гироскопические датчици за движение. ➯Вградени 2 сдвоенных на двигателя засилват усещането и тръпката от играта. ➯Се зарежда от тип C. ➯Един хост работи в три форми : режим на работния плот, режим на телевизора, ръчен режим. ➯ Двойна Вибрация на двигателя, един ключ за събуждане. ➯Вградени 6-аксиални гироскопические датчици за движение. ➯Вградени 2 сдвоенных на двигателя засилват усещането и тръпката от играта. ➯Се зарежда от тип C. ➯Един хост работи в три форми : режим на работния плот, режим на телевизора, ръчен режим.Безжичен контролер L/R Switch-Controller, Bluetooth Геймпад Joypad джойстика, съвместим с конзола Nintendo Switch като заместител на контролера.Вибрация с два двигатели, един ключ за събуждане.Чувствителен 6-ос соматосенсорный сензор за движение. Вградени 2 сдвоенных на двигателя засилват усещането и тръпката от играта.Вградената 6-аксиални гироскопические датчици за движение.Зарежда се по вид-C. Един хост работи в три форми : режим на работния плот, режим на телевизора, ръчен режим.Съвместим с ключ 10.

R

Продукти в категория