.

.

Abfer Капачки за вентили с Черепа, Забавни Колело, въздушен Прът, Прахоустойчив Капачка, Аксесоари За украса на Автомобил, подходящо За повечето превозни средства, Ле?

Abfer Капачки за вентили с Черепа, Забавни Колело, въздушен Прът, Прахоустойчив Капачка, Аксесоари За украса на Автомобил, подходящо

BGN 7.33
Продукти

?Стилен : Външен вид зелената капачка на вентила изпълнена в модерен дизайн, за да се улесни затягане на автомобила гуми, а външният вид е уникален, че може значително да подобри външния вид на автомобила ?Защита : Капачка състав клапан на черепа е направена от смола, може ефективно да защити оригинален въздушен клапан на автомобила и предотвратяване на запушване на капака на въздушния състав на гумата. ? Приложение : Тази конструкция на капака на въздушния вентил е подходящ за повечето модели, такива като джип, камион, велосипед, мотоциклет, бицикл и т. ? на Помещение включва : 4 бр. капачки за джанти гуми Дължина и ширина (0,84 инча и 0,99 инча/ 21,34 мм и 25,15 мм). ? Следпродажбено обслужване : Нашите капачки за автомобилните колела са подходящи за повечето модели, ако имате някакви въпроси по време на покупката, вие спокойно можете да се обърнете към нас.ние се радваме да ви служи.

R

Продукти в категория