.

.

Дрешник XZGDEN, Преносим Съблекалня, Комплект Пердета за Съблекални, U-Образна Стелаж За Магазин за Дрехи, Затемняющая Панел Завеса, Този Прикриване на 90% с Gromme САМ, Вре?

Дрешник XZGDEN, Преносим Съблекалня, Комплект Пердета за Съблекални, U-Образна Стелаж За Магазин за Дрехи, Затемняющая Панел

BGN 26.04
Продукти

? Лесна инсталация : Преносим дрешник лесно да се обработва и монтираТой може бързо да бъде сглобен и разглобен един човек за удобство за носене. ? Широк спектър от приложения : Ни в съблекалнята лесно да се движат, той е подходящ не само за магазини за дрехи, молове и офиси.Тя може да се използва за всички видове оцветяване на открито, включително модни ревюта, снимки, къмпинг, градинарство, палатки за партита край басейна. ? Напомняне : Този продукт включва само гардероба, с изключение на други орнаменти, моля, разберете. ? Защитете своя личен живот : гардероб изработен от плат с висока плътност.Той създава усещане за завеси, дебел и има добър ефект оцветяване, което лесно може да пренебрегнете линия на видимост и защита на неприкосновеността на личния живот. ? Стабилна рама : Рама съблекални разчита на тръби от неръждаема стомана и тръби стават все по-дебели и по-дебели, здраво издържат на натоварването, като цяло устойчиви и им е трудно да се разклаща. ???????????? Спецификация ·; Проект : Магазин за дрехи за гардеробна стая 3 цвят : тъмно зелен, сив, розов Материал : рамка от неръждаема стомана, плътни завеси, поставка за обувки Тегло : около 6 кг Размер : (широчина х дълбочина х височина) 90 X90 X200 см, размер на щанд за обувки : 38x42 см Брой куки : 16/18 ·; Изисква сглобяване : Да, това е лесно характеристика : Използвайте висококачествена стоманена тръба, издръжлив рамка, висока устойчивост!Можете да го компактно съхранява, когато не се използват, спестявайки място за съхранение.Просторно пространство ви позволява лесно да се променят, и вие можете лесно да носят дрехи.Конструкция люверса : Тъй като това е вид брезенти, всеки може лесно да го използвате, без напрежение и може да се отвори от лявата и дясната страна.Плъзгащи се завеси.Пакетът включва : 1 X стая за преобличане 1x стенд за тестване на обувки???????????? Отзиви на купувачи за нашите продукти : Отличен кабина за преобличане за фотосесии, съблекалня на басейна!Здрава тъкан, през която нищо не се вижда!Супер здрав и добре изградена, с много добро качество!.

R

Продукти в категория