.

.

plplaaoo Топло за домашни любимци, Плюшена Подложка за легло с подгряване за домашни любимци, Подложка за спане за кучета с Контролирана температура, Самонагревающийс?

plplaaoo Топло за домашни любимци, Плюшена Подложка за легло с подгряване за домашни любимци, Подложка за спане за кучета

BGN 3.33
Продукти

【Многоцелеви】 : Нагревателен подложка за домашни любимци са подходящи за домашни любимци на възрастните хора, страдащи от артрит, новородени, бременни жени, за да помогне на животното да се възстанови след болест или травмаТози плюшено подложка за котки може да се използва като най-добрият избор за успокояване на котки и кученца, осигурявайки топлина и безопасност на вашите пухкави приятели. 【Регулируема температура】 : Електрическо одеало е интелигентен и непрекъснато регулируеми за температура, за домашни любимци е по-безопасно да се използват при безопасно температура 28,5 ℃.Можете да регулирате температурата в зависимост от нуждите на вашия домашен любимец. 【Топло и комфортно】 : Плюшевое електрическо одеало, приятен за кожата, бял дроб, помага за кучета, котки, зайци и други домашни любимци поддържа топлина и комфорт през зимата.Тези подложки за щенячьей на урината може да се пере в перална машина, а след това се суши в пералната машина или да изсъхне. 【Избор на подаръци】 : Висококачествено меко електрическо одеало с топъл - идеален подарък за вашите домашни любимци, за да помогне на създаване на по-удобно легло.Това е чудесен подарък за вашия домашен любимец през зимата.Помощ котка поддържа топлина и комфорт през зимата. 【Подходящ размер】 : Топло диаметър 40 см / 15,7 инча, с подходящ размер и фина работа, отговарящи на нуждите на най-малките за домашни любимци.Благодарение малък размер и лесно теглото на подложка за домашни любимци удобен за носене. 【Многоцелеви】 : Нагревателен подложка за домашни любимци са подходящи за домашни любимци на възрастните хора, страдащи от артрит, новородени, бременни жени, за да помогне на животното да се възстанови след болест или травма.Този плюшено подложка за котки може да се използва като най-добрият избор за успокояване на котки и кученца, осигурявайки топлина и безопасност на вашите пухкави приятели. 【Регулируема температура】 : Електрическо одеало е интелигентен и непрекъснато регулируеми за температура, за домашни любимци е по-безопасно да се използват при безопасно температура 28,5 ℃.Можете да регулирате температурата в зависимост от нуждите на вашия домашен любимец. 【Топло и комфортно】 : Плюшевое електрическо одеало, приятен за кожата, бял дроб, помага за кучета, котки, зайци и други домашни любимци поддържа топлина и комфорт през зимата.

R

Продукти в категория