.

.

Банките с Безвоздушным Помпа JPNK, Празни Безвоздушные Козметични Флакони за Пътуване, Набор от Силиконови Плешки за Кремове, Гелове, Лосиони, Тоалетни Принадлежнос?

Банките с Безвоздушным Помпа JPNK, Празни Безвоздушные Козметични Флакони за Пътуване, Набор от Силиконови Плешки за Кремове, Гелове, Лосиони,

BGN 0.67
Продукти

【Безвоздушный помпа】 Вакуум преса-помпа може ефективно да изолира вреден въздух, да не дава кислород да си развалят овлажнител и кремове 【Херметично дизайн】 : вакуум контейнер с помпа е с бяла двухслойную вътрешната стена, която може да се изолира от слънчева светлина, можете да съхранявате някои средства за грижа за кожата, които трябва да се съхранява далеч от светлина, за да си средства за грижа за кожата са ефективни в продължение на дълго време. 【Здрав материал】 : Банки с безвоздушным на помпата са изработени от акрил, силикон, пластмаса, устойчиви и леки, херметически затворени и не разливающиеся, за многократна употреба и лесни за переноске. 【Лесна употреба】 : първо просто напълнете буркан средство до ръбовете, за да се създаде вакуум, при натискане на буталото избутва средство нагоре и навън. идеален за тонални кремове, етерични масла, средства за грижа за кожата овлажняващи кремове, и така нататък. 【Опаковка включва】 : 3 бр. контейнери за безвъздушно помпа с различен размер и 3 силиконова шпатула.Достатъчно за ежедневна употреба.Запазете ги за себе си или споделете с приятели, семейство или колеги!.

R

Продукти в категория