.

.

Cabilock Многофункционална Дръжка за Домашна закуска с Държач за горещите Фини Овесени Ядки Домакински Посуда за напитки С Лед, Кафе, Вода, Овесени Ядки, Чаша за напитк?

Cabilock Многофункционална Дръжка за Домашна закуска с Държач за горещите Фини Овесени Ядки Домакински Посуда за напитки С Лед, Кафе, Вода,

BGN 0.33
Продукти

Стъклена чай : Продукт ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели, семейство и деца, а също и удобен за тях предложениеСтъклена чашата за кафе : ??Подходящ за пиене на мляко, кафе, лате, капучино, чай, сокове и много други.Офис в сутрешните чаши : перфектен подарък за нов дом, за приятелите си, демонстрира своята любов и грижа. Малка кафеена чаша : Удобна дръжка, - не горят, е лесно да се запази, не е лесно слайдове.Удобно и практично.Чаша за шоколад, капучино : Тази кафеена чаша внимателно изработени от висококачествени стъкло за по-дълга употреба.Стъклена чай : Продукт ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели, семейство и деца, а също и удобен за тях предложение.Стъклена чашата за кафе : ??Подходящ за пиене на мляко, кафе, лате, капучино, чай, сокове и много други.Офис в сутрешните чаши : перфектен подарък за нов дом, за приятелите си, демонстрира своята любов и грижа. Малка кафеена чаша : Удобна дръжка, - не горят, е лесно да се запази, не е лесно слайдове.Удобно и практично.Чаша за шоколад, капучино : Тази кафеена чаша внимателно изработени от висококачествени стъкло за по-дълга употреба.Осъществяване на списък 1 х кафеена чаша Особености -Материал : Стъклена прозрачна утайка от чаша. -Размер : около 9,00 X9,00 X6,00 см /3,54 X3,54 X2,36 инча стъклена чаша за сок. -Цвят : Прозрачна утайка от чаша. -Произведен от траен и практично стъклен материал.Продуктът може да се използва и стъклен чаена чаша, ресторант, хотел, бар и магазин. -Напълнете го на любимата си вода, мляко, чай или кафе и се насладете на десктоп чаша чай. -Продукт ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели, семейство и деца, а също и офертите им удобни кафеена чаша с крысиным опашка. -Може да се използва в ресторанти, барове, за сватбени партита, у дома, в магазините и на други места стъклена чаша за чай лате. -Материал стъкло, малък размер и лека, тази чаша за сок не заема много място прозрачни чаши за кафе.Описание товарамаленькая чашата за кафе, Подходящи за дома, ресторанта, хотела, офиса, кафене, бар и т. Офис сутрешните чаши, Тази утайка от чаша е направена от висококачествен стъклен материал, практична и достатъчно е трайна употреба.

R

Продукти в категория