.

.

NSDRBX Малък Уличен Дървена къщичка за кучета, ръчно изработени, Вентилирани и дишаща, Покривът може да се повиши, Водоустойчив битумни керемиди, подходящ за малки и с?

NSDRBX Малък Уличен Дървена къщичка за кучета, ръчно изработени, Вентилирани и дишаща, Покривът може да се повиши, Водоустойчив битумни керемиди,

BGN 0.67
Продукти

[Малко кученце подаде] : Здраво защитно покритие кучешки къщички, а под и наклонена асфалтов покрив осигуряват защита от атмосферни влияния и запазват къща удобно и сухоСъществува една вътрешна врата, за да се предпази домашни любимци от вятър и дъжд. [Лесен за почистване] : Отворете горния капак, за да е лесно да проникне вътре, а долния слой може да се сваля за ежедневно почистване. [Дизайн, подходящ за домашни любимци] : Процеп в пода се осигурява подходяща вентилация при затворени врати.Вратата се отваря под формата на откоса, за да се улесни влизането и излизането на влечуги и земноводни. [Балкон с френски прозорци] : Балкон предоставя на кучета, удобно и безопасно място за отдих и наслада от слънцето.В детската градина и достатъчно места за отдих и игри на вашите сладки домашни любимци.От прозорци най-добре се вижда пейзаж. [Много функции] : а под подвижна, а горната дупка лесен за почистване. -Регулируеми крачета позволяват привеждане на подслон и на неравна повърхност. -Предварително пробиване позволява лесно да се събере дом само с няколко стъпки. [Малко кученце подаде] : Здраво защитно покритие кучешки къщички, а под и наклонена асфалтов покрив осигуряват защита от атмосферни влияния и запазват къща удобно и сухо.Съществува една вътрешна врата, за да се предпази домашни любимци от вятър и дъжд. [Лесен за почистване] : Отворете горния капак, за да е лесно да проникне вътре, а долния слой може да се сваля за ежедневно почистване. [Дизайн, подходящ за домашни любимци] : Процеп в пода се осигурява подходяща вентилация при затворени врати.Вратата се отваря под формата на откоса, за да се улесни влизането и излизането на влечуги и земноводни. [Балкон с френски прозорци] : Балкон предоставя на кучета, удобно и безопасно място за отдих и наслада от слънцето.В детската градина и достатъчно места за отдих и игри на вашите сладки домашни любимци.От прозорци най-добре се вижда пейзаж. [Много функции] : а под подвижна, а горната дупка лесен за почистване. -Регулируеми крачета позволяват привеждане на подслон и на неравна повърхност. -Предварително пробиване позволява лесно да се събере дом само с няколко стъпки.Борова дървесина притежава антикорозионна функция / защита от молци, борова дървесина е лесно абсорбира вода, лесно става влажна и лесно се напуква в условия на резки промени на външната влажностифункции : 1.

R

Продукти в категория