.

.

N/AX 1 бр. Магазин молив случай Скоростната Карикатура Сладък Котка Телескопична Чанта за Моливи Канцелярская Кутия (Многоцветен)

N/AX 1 бр. Магазин молив случай Скоростната Карикатура Сладък Котка Телескопична Чанта за Моливи Канцелярская Кутия (Многоцветен)

BGN 26.68
Продукти

Висококачествен платно материал, по-здрав, лесно за почистванеИзглежда изящно, дъното е Трайно, благодарение на което молив случай лесно е включено.Подходящ за деца на възраст от една година. всеки един от нашите пеналов е изработена от висококачествени материали.Очарователен котешки стил за любителите на котки, особено с телескопична конструкция, може да се използва и като притежател на дръжката, когато тя си струва, удължител.Многофункционален вътрешното отделение е Лесен за използване, като в него е по-удобно съхраняване на дребни предмети като химикалки, червило и т. Лесно се отваря и затваря, като предоставя по-надеждно съхранение.Как да използвате : Поставете молив случай на маса, отворете ципа, внимателно натиснете и от двете страни и издърпайте надолу. Може да се използва като чанта за писалки за учениците и за съхранение на всички видове канцеларски материали, също така може да се използва като косметичка за момичета, за да сложи своя грим. Подходящ е както за офис, училище, така и за домашна употреба.Висококачествен платно материал, по-здрав, лесно за почистване.Изглежда изящно, дъното е Трайно, благодарение на което молив случай лесно е включено.Подходящ за деца на възраст от една година. всеки един от нашите пеналов е изработена от висококачествени материали.Очарователен котешки стил за любителите на котки, особено с телескопична конструкция, може да се използва и като притежател на дръжката, когато тя си струва, удължител.Многофункционален вътрешното отделение е Лесен за използване, като в него е по-удобно съхраняване на дребни предмети като химикалки, червило и т. Лесно се отваря и затваря, като предоставя по-надеждно съхранение.Как да използвате : Поставете молив случай на маса, отворете ципа, внимателно натиснете и от двете страни и издърпайте надолу. Може да се използва като чанта за писалки за учениците и за съхранение на всички видове канцеларски материали, също така може да се използва като косметичка за момичета, за да сложи своя грим. Подходящ е както за офис, училище, така и за домашна употреба.Този сладък калъф ще осигури на супер сладко безопасно съхранение на всички ваши настолни принадлежности, като моливи, химикалки и др.

R

Продукти в категория