.

.

LMMDDP 12-Инчов RGB led лампа за видеозаснемане, full color лампа с регулируема яркост 3200-5600K, панел, лампа за фото студио (Цвят: E, размер: 1)

LMMDDP 12-Инчов RGB led лампа за видеозаснемане, full color лампа с регулируема яркост 3200-5600K, панел, лампа за фото студио (Цвят: E, размер:

BGN 2.33
Продукти

1 Удобно дистанционно управление : лампа поддържа прецизно управление на осветление. приложено дистанционно управление, на разстояние по време на снимане. Двойно захранване поддържа захранващ адаптер (включен в комплекта) или литиевую батерия (не е включена в комплекта) за правене на снимки на открито и на закрито. Регулируема по височина поставка за осветителни тела от алуминиева сплав с комплект може да бъде разширена за избор на най-добрия ъгъл осветление. 12-инчов двуцветен led лампа с регулируема яркост : производство, за подобряване на светлинни ефекти, или за различните решения за осветление. Запознайте се с няколко сценарии. Удобно дистанционно управление : лампа поддържа прецизно управление на осветление. приложено дистанционно управление, на разстояние по време на снимане. Двойно захранване поддържа захранващ адаптер (включен в комплекта) или литиевую батерия (не е включена в комплекта) за правене на снимки на открито и на закрито. Регулируема по височина поставка за осветителни тела от алуминиева сплав с комплект може да бъде разширена за избор на най-добрия ъгъл осветление. 12-инчов двуцветен led лампа с регулируема яркост : производство, за подобряване на светлинни ефекти, или за различните решения за осветление. Запознайте се с няколко сценарии.Характеристики : 1. Двуцветен топла светлина : 336 бр.) Източник на захранване : захранващ адаптер ЕС + универсален конверст щепсел (той поддържа штепсельную щепсела на САЩ, ЕС, Великобритания, AU, и т.) Опаковъчен лист : 1 x комплект заполняющий светлина Забележки : 1 Моля, се допуска отклонение от 2-3% от ръчно измерване.Моля, уверете се, че не възразявате срещу това. Цветовете могат да се различават от дисплея, моля, обърнете се към физически обект.

R

Продукти в категория