.

.

Лични твърди парфюми, Преносими Джобни Бальзамические парфюми, идеални за пътуване - Естествени и веганские - Парфюм с феромони за мъже и жени за привличане на прот?

Лични твърди парфюми, Преносими Джобни Бальзамические парфюми, идеални за пътуване - Естествени и веганские - Парфюм с феромони за

BGN 13.82
Продукти

?Завладяващ аромат - Съединения, които могат да повлияят на отношението и подобряване на тяхнатаПленителна аромат, който може да се носи самостоятелно или да се комбинира с любимите си аромати.Можете да нося със себе си навсякъде, можете лесно да ретуш, където и да се намирате.Нанесете необходимото количество зад ушите, шията, китките, вътрешната повърхност на лактите, гърдите, вътрешната повърхност на глезена.Когато миризмата ще изчезне, ще можете да си по подходящ начин. ?Устойчив аромат - Аромат - това е вашата връзка с чувственост.В нея се използват естествени висококачествени масла и съдържа феромони, които увеличават привлекателността между хората.Наистина уникален аромат, който можете да използвате със своя партньор. ?Дамски / мъжки аромати - Таен аромат сериозни отношения!Това твърди аромат е лесно да се прилага при минимален спектакъл.Спиращи дъха аромати и феромони, които ви правят неустоими.Има специални аромати, предназначени за мъже и жени. ?Подарък за дами/господа - Този аромат за мъже и жени ще се превърне в идеален подарък за вашата приятелка/гадже, съпруга и съпруг, например, на рождени дни, Коледа, Нова година, годишнини, Св.Никой не може да устои пред това, това повишава привлекателността на мъжете и жените един за друг.ГАРАНЦИЯ на ПРОДУКТА : Ние се стремим да се създават качествени продукти и услуги за вас.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ZITIANY ще ви осигури обслужване и помощ в рамките на 24 часа. ?Завладяващ аромат - Съединения, които могат да повлияят на отношението и подобряване на тяхната.Пленителна аромат, който може да се носи самостоятелно или да се комбинира с любимите си аромати.Можете да нося със себе си навсякъде, можете лесно да ретуш, където и да се намирате.Нанесете необходимото количество зад ушите, шията, китките, вътрешната повърхност на лактите, гърдите, вътрешната повърхност на глезена.Когато миризмата ще изчезне, ще можете да си по подходящ начин. ?Устойчив аромат - Аромат - това е вашата връзка с чувственост.В нея се използват естествени висококачествени масла и съдържа феромони, които увеличават привлекателността между хората.Наистина уникален аромат, който можете да използвате със своя партньор. ?Дамски / мъжки аромати - Таен аромат сериозни отношения!Това твърди аромат е лесно да се прилага при минимален спектакъл.Спиращи дъха аромати и феромони, които ви правят неустоими.

R

Продукти в категория