.

.

Купа за кученца и котки QIYADIN от неръждаема стомана, Купа за хранене на кучета Храна и вода, Чаши за отбиване на малки кученца и Котенца, Няколко кучета и Котки Ядат и ?

Купа за кученца и котки QIYADIN от неръждаема стомана, Купа за хранене на кучета Храна и вода, Чаши за отбиване на малки кученца

BGN 8.23
Продукти

【Материал】 Тази купа за домашни любимци са изработени от висококачествена неръждаема стомана, не са податливи на окисление и корозия, траен и устойчив на корозияПовърхността се полира, блести като огледало, гладка и без шипове, така че малките кученца и котенца може да има и храна. 【Размер】 на разположение 3 размера.Размер S : Диаметър 10.2 инча, препоръчва се за 2-ма възрастни котки / 3 кученца / 3 котенца; Размер M : Диаметър 11.8 инча, препоръчва се за 2-3-ма възрастни котки / 3-5 кученца / 4-6 котенца; Размер L : Диаметър 13,4 инча, препоръчва се за 3-4 възрастни котки / 4-7 кученца / 5-8 котенца. (Препоръка е дадена само за справка и не е абсолютно правилна.Моля, изберете размер в съответствие с реалната ситуация. 【Функция】 Купа за кученца подходяща за семейства с няколко домашни животни.Кученца и котенца, които само че отнеха от рак на гърдата, могат да ядат храна заедно, избягвайте улавяне на храната. 【Дизайн】В средата на тази купа има конусни изпъкнала стойка, която равномерно разпределя храната по външния пръстен на купата. Малък домашен любимец по-лесно да достигне до храна и да го ядат; 2. Увеличете зона за хранене, за да има повече домашни любимци да могат да се хранят едновременно; 3. Забави процеса на хранене.Дизайнът на диска голяма площ затруднява преобръщане купички за домашни любимци. 【Лесно почистване】 Превъзходна технология за полиране прави повърхността е много гладка и я лесна за почистване, дори и директно да се почистват с влажна кърпа.Купата е безопасно измиване в съдомиялна машина.Когато имате в дома си на много малки кученца или котенца.Когато вашите малки котки и кучета често се бият за храна в една купа.Купа за кученца подходяща за семейства с няколко домашни животни.Кученца и котенца, които само че отнеха от рак на гърдата, могат да се ядат храни заедно, да се бори за храна.Размер се измерва ръчно, така че една малка разлика е нормална.Моля, изберете правилния размер в съответствие с реалната ситуация.

R

Продукти в категория