.

.

Guanniao 2 бр. Пуловер с Шарени 5D Акрилна Стикер за нокти С Надпис Зимния Дизайн, Изразителни Стикери За украса на ноктите 2021, Коледни Маникюр Плъзгачи (Пуловер)

Guanniao 2 бр. Пуловер с Шарени 5D Акрилна Стикер за нокти С Надпис Зимния Дизайн, Изразителни Стикери За украса на ноктите 2021, Коледни

BGN 0.33
Продукти

Модерен дизайн, компактни размери, ясни цветове и класически модели ще ви позволи винаги да изглежда страхотноСтикер е лесен за използване, самозалепващи и може да бъде прикрепена директно към ногтю.Лесно се нанася върху ноктите и няма да навреди на красиви ноктите.Перфектна комбинация, можете да изберете произволен, за създаването на идеални нокти.Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия със собствените си ръце.Модерен дизайн, компактни размери, ясни цветове и класически модели ще ви позволи винаги да изглежда страхотно.Стикер е лесен за използване, самозалепващи и може да бъде прикрепена директно към ногтю.Лесно се нанася върху ноктите и няма да навреди на красиви ноктите.Перфектна комбинация, можете да изберете произволен, за създаването на идеални нокти.Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия със собствените си ръце.Параметри : Количество : 2 листа Цвят : като на снимката Модел : Пуловер/перо Осъществяване Съдържание : 2 листа 5 D стикери за нокти Как да използвате : 1. Почистете повърхността, където трябва да бъде поставен дизайн. Изберете дизайн и да го свали нокът. (Не докосвайте клею) 3. Нанесете на рисуване на ноктите / върха и леко разтрийте няколко пъти. Нанесете най-горния слой, за да се постигне най-добър резултат. забележка : да Не се прилага етикети на чувствителната кожа.Не се препоръчва за малки деца.

R

Продукти в категория