.

.

Мощен малък ЕРП-фенерче wurkkos TS10 4000K, който използва 3 основни светодиода 90CRI, с изключителна яркост 1400 лумена и 3 едноцветни дъщерно дружество на светодиода 3 бр., чере?

Мощен малък ЕРП-фенерче wurkkos TS10 4000K, който използва 3 основни светодиода 90CRI, с изключителна яркост 1400 лумена

BGN 30.47
Продукти

【Нов дизайн】Wurkkos TS10-това е мощен мини-ЕРП-фенерче, максимална мощност 1400 лумена и на максимално разстояние на лъча 130 м, иновативен дизайн, 3 едноцветни дъщерно дружество на светодиода, 3 бр основен светодиоди с висока температура 90 CRI и топла бяла цветова температура от 4000 До, това ще даде възможност максимално да се възстанови първоначалният цвят на обекта, ще ви бъде по-лесно да наблюдават обекта.Задни притискателния преминете имитира звука на механичен ключ. 【Супер ярък Фенер Мини-размер】Светкавица прилича на пура, но тя е по-къси пури, неговите размери са : 2,81 инча (дължина) х 0,83-инча (диаметър на главичката), тегло 1,6 унции (с батерия) - идеалният избор за малък, ярък и достъпен фенер, който можете да вземете със себе си навсякъде. 【Обикновен и усъвършенстван интерфейс Anduril 2.0】 Фенерче TS10 идва с интерфейс Anduril 2.0, която се препоръчва на обикновените купувачи използвате в обикновен режим за достатъчно за ежедневна употреба.Ако сте професионален любител на прожектора, ще намерите повече наслада в разширен режим.Моля, консултирайте се с ръководството, за да се коригира в зависимост от вашите хобита. 【Висока производителност фенерче 】 С една акумулаторна батерия (включена в комплекта), зарядно устройство в комплекта не е включена.Водоустойчив IPX8 и устойчивост на удар на разстояние от 1 метър правят малко фенерче устойчив на груб обръщане и тежки метеорологични условия, антиабразивным, устойчив на падане е много по-трайна от нормалните мини прожектори. 【Опаковъчен лист】 1 * Фенерче TS10 как става това с батерията, 1 * каишка, 1 * Ръководство за потребителя, 1 * съвети за отстраняване на неизправности.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние непременно ще ви предложим задоволително решение. 【Нов дизайн】Wurkkos TS10-това е мощен мини-ЕРП-фенерче, максимална мощност 1400 лумена и на максимално разстояние на лъча 130 м, иновативен дизайн, 3 едноцветни дъщерно дружество на светодиода, 3 бр. основен светодиоди с висока температура 90 CRI и топла бяла цветова температура от 4000 До, това ще даде възможност максимално да се възстанови първоначалният цвят на обекта, ще ви бъде по-лесно да наблюдават обекта.Задни притискателния преминете имитира звука на механичен ключ. 【Супер ярък Фенер Мини-размер】Светкавица прилича на пура, но тя е по-къси пури, неговите размери са : 2,81 инча (дължина) х 0,83-инча (диаметър на главичката), тегло 1,6 унции (с батерия) - идеалният избор за малък, ярък и достъпен фенер, който можете да вземете със себе си навсякъде. 【Обикновен и усъвършенстван интерфейс Anduril 2.0】 Фенерче TS10 идва с интерфейс Anduril 2.0, която се препоръчва на обикновените купувачи използвате в обикновен режим за достатъчно за ежедневна употреба.Ако сте професионален любител на прожектора, ще намерите повече наслада в разширен режим.Моля, консултирайте се с ръководството, за да се коригира в зависимост от вашите хобита.

R

Продукти в категория