.

.

WOKOTO 5 Листа Коледни Стикери За нокти, Набор Ленти За Лак за нокти, пила за нокти, за нокти, Дядо Коледа, Лосове, Коледно Дърво, Коледни Гел Ленти за Нокти за Жени, Колед?

WOKOTO 5 Листа Коледни Стикери За нокти, Набор Ленти За Лак за нокти, пила за нокти, за нокти, Дядо Коледа, Лосове, Коледно

BGN 4.19
Продукти

【Ленти за този вливат в гел лак за нокти】 - Без PVC или пластмаса, слоеве ленти за нокти включват най-горния слой, цветен слой, основен слой и нетоксичен лепилен слой, по-ярки, плътни и твърдиОтлично качество и е почти същата, като на този лак за нокти UV nail art. 【16 великолепно дебели ивици за лак за нокти】 -Съдържание на опаковката 5 листа коледни ленти за лак за нокти и 1 бр. пила за нокти, на всеки лист 16 накрайници 8 различни размери, така че те идваха за повечето ноктите, ако сте добре запознат с маникюрах, можете също така да изрежете краищата, които не са подходящи по размер, или да споделите със семейството или с приятели. 【По-гъста И лесен за нанасяне】 - Добри инструменти за нокти-арт за момичетата, които не разбират в UV за нокти-арта за работа с лакове за нокти е всичко, което трябва да направите, е да изберете размера, да, подпилить получаване на дизайн за нокти-арт салонного на качеството в рамките на няколко минути, отстранете също е доста лесно, махнете ги с дървена пръчка или с пръсти. 【Безопасен И водоустойчив материал,】 - не са токсични, но екологично чисти материали.Хубаво мирише и не вреди на ноктите.Подходящ за всички типове нокти и служи като защитен слой за чупливи нокти, стимулира растежа.Трае до две седмици при пълно отверждении UV / led лампа. 【Много коледни стикери】 : Това е набор от 5 листа коледни стикери за нокти, всеки лист с различен дизайн, включва елементи на Дядо Коледа, Лосове, коледната елха, за подарък. Очарователният и нежен, като всеки лист е разработен в съответствие с Коледа, което ви прави по-привлекателни в специален фестивал. 【Ленти за този вливат в гел лак за нокти】 - Без PVC или пластмаса, слоеве ленти за нокти включват най-горния слой, цветен слой, основен слой и нетоксичен лепилен слой, по-ярки, плътни и твърди.Отлично качество и е почти същата, като на този лак за нокти UV nail art. 【16 великолепно дебели ивици за лак за нокти】 -Съдържание на опаковката 5 листа коледни ленти за лак за нокти и 1 бр. пила за нокти, на всеки лист 16 накрайници 8 различни размери, така че те идваха за повечето ноктите, ако сте добре запознат с маникюрах, можете също така да изрежете краищата, които не са подходящи по размер, или да споделите със семейството или с приятели. 【По-гъста И лесен за нанасяне】 - Добри инструменти за нокти-арт за момичетата, които не разбират в UV за нокти-арта за работа с лакове за нокти е всичко, което трябва да направите, е да изберете размера, да, подпилить получаване на дизайн за нокти-арт салонного на качеството в рамките на няколко минути, отстранете също е доста лесно, махнете ги с дървена пръчка или с пръсти. 【Безопасен И водоустойчив материал,】 - не са токсични, но екологично чисти материали.

R

Продукти в категория