.

.

SinLoon PC на 8 Канала Дръжка-хъб фен Регулатор на скоростта на вентилатора за охлаждане на корпуса на процесора HDD VGA PWM Вентилатор PCI Група 12 В Управлението на вентилато?

SinLoon PC на 8 Канала Дръжка-хъб фен Регулатор на скоростта на вентилатора за охлаждане на корпуса на процесора HDD VGA

BGN 5.99
Продукти

【Регулиране на дръжката】 Висока точност и добра производителност, оборудван с независим регулатор на скоростта, скоростта може да се регулира по желаниеНачин на настройка : 1 дръжка на ръчно регулиране. 【Функция】 8-канален hub вентилатор за КОМПЮТЪР Намалете скоростта, за да се намали шума и консумацията на енергия, когато компютърни части са свободни.Увеличете скоростта, за да се намали температурата на части компютър, когато компютърни части са заети. 【Материал】 Регулатор на скоростта на вентилатора за охлаждане на дръжките е изработена от пластмаса и метал, издръжлив, здрав, с малки загуби и ниско отопление. 【Универсален】 Широко се използва за водно охлаждане на КОМПЮТЪР, лесен за инсталиране.Интерфейс на вентилатора : 4 PIN (може да се свърже 3 PIN).Интерфейс захранване : 4 Pin интерфейс. 【Спестяване на пространство】8-канален hub фен Sin Loon PC Регулаторът е настроен в положение PCI корпуса, което е удобно за инсталиране и не заема много място.Спецификации на продукта : Тип на продукта : Регулатор на скоростта на вентилатора за охлаждане Материал : пластмаса + метал захранване : 0-12 В Допълнителни вентилатори : 8 Интерфейс на вентилатора : 4 PIN (може да се свърже 3 PIN) Мощност : 35 W Начин на настройка : 1 Дръжка на ръчно регулиране Интерфейс захранване : 4 Pin Интерфейс Позиция монтаж : PCI Позиция на корпуса на КОМПЮТРИ Mailto : 1 х регулатор на скоростта на вентилатора за охлаждане Изработена от висококачествен материал, издръжлив, траен и стабилен Професионален високоскоростен схема на регулиране, висока производителност, поддръжка на интерфейс 4 Pin Универсален : Широко се използва за водно охлаждане на КОМПЮТЪР, лесен за инсталиране.

R

Продукти в категория