.

.

8 бр. Мрежа за високоговорители, Пылезащитная Залепваща Стикер, Прахозащитен Окото Етикети за мобилен телефон, мрежа за високоговорители и защита от загуба на Сили?

8 бр. Мрежа за високоговорители, Пылезащитная Залепваща Стикер, Прахозащитен Окото Етикети за мобилен телефон, мрежа за високоговорители

BGN 2.80
Продукти

【Предпоставка включва】 8 х метални мрежи за защита на говорителите на i Phone срещу прах, 1 х защита от загуба на пылезащитной мъничета, 1 х пинсети, 1 х четка за зъби, която е съвместима с i Phone 13/12, 13/12 Mini, 13/12 Pro/Pro Max, достатъчно на брой, за да отговарят на вашите нужди ежедневна употреба и замяна, изцяло предпазва вашия i Phone от власинките, прах и мръсотия 【Не пропускающая прах запушва】 Силиконов материал, здрав, здраво запечатани, подходящи за всички сезони, лесно и удобно за използване. 【Лесна инсталация】 Пылезащитная окото, използвани за пристанището / динамика, лесно се инсталира и да се оттегли, просто използвайте пинсети, за да приведе в съответствие на пристанище или на високоговорителя и да кликнете върху пылезащитную окото на телефона. 【Подарък】 Пылезащитная окото е много тънка и не се отразява на външния вид на мобилния телефон.Той е оборудван с мини четка, здрава и жестковатой.Чист и гигиеничный, без загуба на коса. 【Висококачествено сервизно обслужване】 Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.В рамките на 365 дни, освен ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с мен, и аз ще ви дам най-задоволителен отговор. 【Предпоставка включва】 8 х метални мрежи за защита на говорителите на i Phone срещу прах, 1 х защита от загуба на пылезащитной мъничета, 1 х пинсети, 1 х четка за зъби, която е съвместима с i Phone 13/12, 13/12 Mini, 13/12 Pro/Pro Max, достатъчно на брой, за да отговарят на вашите нужди ежедневна употреба и замяна, изцяло предпазва вашия i Phone от власинките, прах и мръсотия. 【Не пропускающая прах запушва】 Силиконов материал, здрав, здраво запечатани, подходящи за всички сезони, лесно и удобно за използване. 【Лесна инсталация】 Пылезащитная окото, използвани за пристанището / динамика, лесно се инсталира и да се оттегли, просто използвайте пинсети, за да приведе в съответствие на пристанище или на високоговорителя и да кликнете върху пылезащитную окото на телефона. 【Подарък】 Пылезащитная окото е много тънка и не се отразява на външния вид на мобилния телефон.Той е оборудван с мини четка, здрава и жестковатой.Чист и гигиеничный, без загуба на коса. 【Висококачествено сервизно обслужване】 Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.

R

Продукти в категория