.

.

Cionyce 20 Опаковки Скоби за капаци на Аквариума САМ Притежателя на Капака на Аквариума Прозрачна Акрилна Поставка за Аквариум 6 мм Държач за Аквариумного Стъкло (6 мм)

Cionyce 20 Опаковки Скоби за капаци на Аквариума САМ Притежателя на Капака на Аквариума Прозрачна Акрилна Поставка за Аквариум

BGN 3.00
Продукти

[Опаковката Съдържа], Можете да получите 20 бр скоби за капаци на аквариума; Модел : 6 мм; Размер : 5.8 см (Д * Ш * В). [Здрав материал] е Изработен от висококачествена акрилна киселина, той е здрав, това не е лесно да се деформира и да окисляват, а също така и лесно да промените цвета.Високо качество на материалите позволяват много лесно да се поддържа бескаркасную стъклен капак на аквариума. [Научен дизайн] Прозрачен дизайн и производство го правят по-красиви и комбинация с прозрачен аквариум доста красиво. [Широко приложение] Начин на използване на скоба за стъклен капак на аквариума, за рибите е много проста.Идеален за малки аквариуми с рибки.Може ефективно да предотврати выпрыгивание риба. [Отлично сервизно обслужване] Ние се фокусираме върху качеството и следпродажбено обслужване на едно.Ако сте недоволни от нашите продукти.Ние обещаваме да ви предоставят задоволително и след гаранционно обслужване.Не се съмнявайте.Просто купи това. [Опаковката Съдържа], Можете да получите 20 бр. скоби за капаци на аквариума; Модел : 6 мм; Размер : 5.8 см (Д * Ш * В). [Здрав материал] е Изработен от висококачествена акрилна киселина, той е здрав, това не е лесно да се деформира и да окисляват, а също така и лесно да промените цвета.Високо качество на материалите позволяват много лесно да се поддържа бескаркасную стъклен капак на аквариума. [Научен дизайн] Прозрачен дизайн и производство го правят по-красиви и комбинация с прозрачен аквариум доста красиво. [Широко приложение] Начин на използване на скоба за стъклен капак на аквариума, за рибите е много проста.Идеален за малки аквариуми с рибки.Може ефективно да предотврати выпрыгивание риба. [Отлично сервизно обслужване] Ние се фокусираме върху качеството и следпродажбено обслужване на едно.Ако сте недоволни от нашите продукти.Ние обещаваме да ви предоставят задоволително и след гаранционно обслужване.Не се съмнявайте.Просто купи това.Описание на продукта Cionyce - това е компания, която се стреми да произвежда висококачествени продукти и се гордее удовлетвореност на клиентите, както и да се стреми да осигури на нашите клиенти най-сигурните, задоволителен и удобно пазаруване.Cionyce 20 опаковки скоби за капаци на аквариума САМ Притежателя на капака на аквариума Прозрачна акрилна поставка за аквариум 6 мм Държач за аквариумного стъкло (6 мм) Технически характеристики : - Име на продукта : Скоби за капаци на аквариум - Материал : пластмаса Размер : - Височина : 0,7 "/1,8 см - Дължина : 2,16 "/5,5 см - Ширина : 1,49 "/3,9 см -Дебелина на захващане : 0,19 "~ 0,23"/ 5-6 мм - Цвят : прозрачен Пратката съдържа - 2 дюзи за притежателя на капака на аквариума - По време на инсталацията, моля, измерете размера преди инсталирането, в противен случай тя няма да работи правилно.

R

Продукти в категория