.

.

Sindeda за Volkswagen Калъф-ключодържател с Брелоком Мека Пълна Защита Калъф за ключове, Съвместим с VW MK8 Golf/GTI Skoda Octavia (син)

Sindeda за Volkswagen Калъф-ключодържател с Брелоком Мека Пълна Защита Калъф за ключове, Съвместим с VW MK8 Golf/GTI Skoda Octavia

BGN 9.63
Продукти

Калъф-ключодържател Sindeda с брелоком специално разработен, за да може да е подход към автомобилните ключове Golf 8 - ID съобщение, Seat Leon MK4 2020 г. съобщение, Tarraco, Ateca и Skoda Octavia 2020 г. съобщение, осигуряване на оптимална защита от драскотини, вдлъбнатини и други видове износване. Забележка : Въпреки, че моделът на колата е една и съща, но ключовете за колата, могат да се различават в зависимост от годината на производство, така че, моля, преди покупка проверете вашия ключодържател вляво.Защитно част от своята практика ключодържател изработен от специално обработен мек, трайни и устойчиви на надраскване материал, който гарантира отлична защита на вашия ключ.Приложен кожен ключодържател позволява винаги да държите ключа в рамките на reach, а също и предоставя допълнително ниво на защита срещу загуба или неправилно разпореждане.Този калъф за ключодържател и комплект ключодържатели са изработени от висококачествени материали и са предназначени за по-дълъг експлоатационен живот, осигуряване на надеждна защита на вашия ключ за години напред.Стилен дизайн своята практика-ключодържател Sindeda с брелоком - чудесен начин за даване на вашия брелку докосване на елегантност, което го прави идеален аксесоар за тези, които искат стилен защитите своя ключ.Калъф-ключодържател Sindeda с брелоком специално разработен, за да може да е подход към автомобилните ключове Golf 8 - ID. съобщение, Seat Leon MK4 2020 г. съобщение, Tarraco, Ateca и Skoda Octavia 2020 г. съобщение, осигуряване на оптимална защита от драскотини, вдлъбнатини и други видове износване. Забележка : Въпреки, че моделът на колата е една и съща, но ключовете за колата, могат да се различават в зависимост от годината на производство, така че, моля, преди покупка проверете вашия ключодържател вляво.Защитно част от своята практика ключодържател изработен от специално обработен мек, трайни и устойчиви на надраскване материал, който гарантира отлична защита на вашия ключ.Приложен кожен ключодържател позволява винаги да държите ключа в рамките на reach, а също и предоставя допълнително ниво на защита срещу загуба или неправилно разпореждане.Този калъф за ключодържател и комплект ключодържатели са изработени от висококачествени материали и са предназначени за по-дълъг експлоатационен живот, осигуряване на надеждна защита на вашия ключ за години напред.

R

Продукти в категория