.

.

Туристически пещи, преносими дърва печки за палатки, преносими дърва печки за палатки, преносими дърва печки за палатки, преносими дърва печки за палатки, преносим?

Туристически пещи, преносими дърва печки за палатки, преносими дърва печки за палатки, преносими дърва печки за палатки, преносими

BGN 0.33
Продукти

* Палаточная печка, преносима печка на дърва за отопление на палатки, заслони, къмпинги и приготвяне на храна, включва 3 * Комини от неръждаема стомана * Висока думата : готварска печка може бързо да се стопля, и като нагревател, за да осигури топлина в помещението по време на туризъм на открито. * Многофункционалност да е Плоска в горната част на плочата е на повърхността за готвене.Печка на дърва, може да се използва за приготвяне на почти всичко, което може да се готви на печката в кухнята. * Лесна за употреба и безопасност : Дърва печки за къмпинг използват естествени източници на гориво, като дърва за огрев, клони, дървени стърготини и т. Осигурете вертикална вентилация, выведя димна тръба от горната част на палатката. * Разглобяема и преносима : цялата печка извършва от подвижни конструктивна схема.Можете да лесно да дымоходную тръбата, на четири крака може да се сгъва лесно да се съхранява и транспортира. Палатката е от неръждаема стомана 304, преносима туризъм печка, градинска преносим печка на дърва на двора, на печка на дърва за дивия къмпинг, туристическа печка за барбекю с жестока огън, печка за палатка идеална за къмпинг в студено време.Най-важното е, че е удобно.Не трябва да напуснете удобно пространство на палатки, за да се постави походный чайник или готварска кафе на печката за приготвяне на сутрешното си кафе.Пратката включва : готварска печка * 1 чаша * 3материалы Котлон : Въглеродна стомана, неръждаема стомана 304 Димна тръба : неръждаема стомана Размери в разширен вид : 56*29* 37 см, 22.6 Размер на сгъване в инча : 29*38*31.4 Бележки - При събиране на дърва в палатката носете ръкавици.Понякога върху тръбите и печката има остри ръбове, които могат да ви нарязани.- Вие сте отговорни за това, да използва подслон и палатка притежава необходимите огнезащитными свойства.Ние ви съветваме да не се остави на фурната без надзор и преди лягане да се уверите, че те погасява.Винаги следете за това, печка стоеше на нещо огнезащитном, тъй като случайни искри могат да мине направо през слой на почвата.

R

Продукти в категория