.

.

Healeved Интегрирана Ниска Възглавница Малка Възглавница за Пътуване Възглавница за пътуване Меки Възглавници, Детски Възглавници за Сън Възглавница за Бебешко Крев?

Healeved Интегрирана Ниска Възглавница Малка Възглавница за Пътуване Възглавница за пътуване Меки Възглавници, Детски Възглавници

BGN 6.09
Продукти

ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ПОДКРЕПА на врата - Комфортен памучен плат, приятна за кожата и дишаща, придающая кожата на по-лек допирВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СЪН ЛЕГЛА - предлага отличен нощен сън.Ще Получите по-дълбок, спокоен сън и се събуди с усещане за свежест.ВЪЗГЛАВНИЦИ За СПАНЕ на ДЕЦА - те могат за известно време да запази формата си, като същевременно осигуряват необходимата подкрепа на децата.Възглавница за спане на БЕБЕТО - Тази детска възглавницата могат да се перат, тя лесно е деформиран и трайна. ПЪЛНИТЕЛ за малки възглавници - е с ергономична контура форма, която е по-удобно да поддържа вашата врата, така че да не ворочаетесь.ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА ПОДКРЕПА на врата - Комфортен памучен плат, приятна за кожата и дишаща, придающая кожата на по-лек допир.ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА СЪН ЛЕГЛА - предлага отличен нощен сън.Ще Получите по-дълбок, спокоен сън и се събуди с усещане за свежест.ВЪЗГЛАВНИЦИ За СПАНЕ на ДЕЦА - те могат за известно време да запази формата си, като същевременно осигуряват необходимата подкрепа на децата.Възглавница за спане на БЕБЕТО - Тази детска възглавницата могат да се перат, тя лесно е деформиран и трайна. ПЪЛНИТЕЛ за малки възглавници - е с ергономична контура форма, която е по-удобно да поддържа вашата врата, така че да не ворочаетесь.Списък на пакетите 1 x Детска възглавница Особености - предлага отличен нощен сън.Ще Получите по-дълбок и спокоен сън и се събуди с усещането за свежест върху възглавницата за деца от пяна с памет ефект. -Материал : памучни детски възглавници за сън Възглавница помага идеално, за да се разсее топлината на тялото, запазва прохлада по време на сън и се събужда с усещането за свежест. Възглавница за спално бельо за деца. - Той е с ергономична контура форма, която е по-удобно да поддържа вашата врата, така че да не ворочаете защитна възглавница за врата. - Мека и без странен мирис, може с голяма увереност да се използват моющуюся ниска възглавница и се спи на нея. - Тази възглавница е с опростен дизайн, но е много практичен за употреба, ще ви даде по-голямо удобство на Ниска вътрешна възглавница.Описание на продукта Втулки за детски Памучни възглавници-ниски възглавници също така позволяват на раменете на децата лежи точно, за да ги гръбнака, врата и главата са били правилно запазени отзад.

R

Продукти в категория