.

.

Водоустойчив втулки за свободни iLuvBamboo (носител на златна награда Mom's Choice), на 3 опаковки, по-дебели, по-дълга и по-широко покритие за пеленального маса - Преносим, за м?

Водоустойчив втулки за свободни iLuvBamboo (носител на златна награда Mom's Choice), на 3 опаковки, по-дебели, по-дълга и по-широко

BGN 0.33
Продукти

?Златен носител на Престижната награда "Избор на мама" ?Втулки твърде малки и недолговечные?Нашите лайнери са с размер 14 x 27 см много дебел, по-широк и по-дълъг от останалите.Когато го получите, ще видите колко са здрави нашите лайнери. ? За многократна употреба и преносим - издържа повече от 300 пранета, го машинно пране и сушене.Дръжте се малко на пеленальном кафе или чанта за памперси в пътя. ?О, толкова мека за вашето бебе!Подарете на детето копринена мекота по време на преобличане!Бамбуковое влакна от природата кръгло и гладко, така че тя нежно въздействие върху кожата.Водоустойчив слой е изработен от дишаща TPU и не съдържа винил. ?️ Втулки, не осигуряваща защита?Нашите лайнери добре се абсорбират влагата и имат 4 слой защита от нежелани замърсители.Той остава на място и не се събира в куп.Колко лесно е сега ще се промени!Също така може да се използва като защита на столчета за автомобил, стульчиков за хранене, замъци и качалок. ?100% увереност - покупка на продукти i Luv Bamboo означава покупка с увереност.Ако не сте напълно доволни, ние ще го оправим или ще ви върнем парите обратно.Не забравяйте да си закупите допълнителни подаръци за семейството, приятелите и подарък за рождения ден на детето си!. ?Златен носител на Престижната награда "Избор на мама". ?Втулки твърде малки и недолговечные?Нашите лайнери са с размер 14 x 27 см много дебел, по-широк и по-дълъг от останалите.Когато го получите, ще видите колко са здрави нашите лайнери. ? За многократна употреба и преносим - издържа повече от 300 пранета, го машинно пране и сушене.Дръжте се малко на пеленальном кафе или чанта за памперси в пътя. ?О, толкова мека за вашето бебе!Подарете на детето копринена мекота по време на преобличане!Бамбуковое влакна от природата кръгло и гладко, така че тя нежно въздействие върху кожата.Водоустойчив слой е изработен от дишаща TPU и не съдържа винил. ?️ Втулки, не осигуряваща защита?Нашите лайнери добре се абсорбират влагата и имат 4 слой защита от нежелани замърсители.Той остава на място и не се събира в куп.Колко лесно е сега ще се промени!Също така може да се използва като защита на столчета за автомобил, стульчиков за хранене, замъци и качалок.

R

Продукти в категория