.

.

Hemoton Преносим Овлажнител за въздух с двоен Спрей за Домашно Дифузор Преносими Овлажнители на Въздуха Небулайзер Преносим Дифузор Етерично Масло Авто Овлажнител н?

Hemoton Преносим Овлажнител за въздух с двоен Спрей за Домашно Дифузор Преносими Овлажнители на Въздуха Небулайзер Преносим Дифузор Етерично

BGN 26.60
Продукти

ДИФУЗОРИ - Помагат ви да спи и да диша по-чист въздух, а също и омекотява вашата суха или напукана кожаОВЛАЖНИТЕЛИ на ВЪЗДУХА ЗА вашия ОФИС - Висококачествени материали и трайни, те могат да се съхраняват известно време.Домашен АРОМАТНИ дифузор - Лесен за работа, можете да го носите със себе си, ефективно овлажняване на суха кожа.ОВЛАЖНИТЕЛИ на ВЪЗДУХА за пътуване - изящна изработка, едновременно красиво и практично,.АРОМАТ за ДОМА - Капните етерични масла във вода, за да създаде аромат, се отпуснете нервите си и да ви позволи да спите добре през цялата нощ.Пратката включва 1 х овлажнител на въздуха 1 х USB кабел 1 х инструкция Особености -Применимая площ : овлажнител за въздух с площ от 21-30 кв. м-Напрежение : 5 Овлажнители за офис -обем на резервоара : 2,6-4 въздушен дифузор. -Режим на захранване : USB-кабел (включен) Домакински ароматни дифузор -От устието на мъгла : 2 дозатор за мъгла -Цвят : бял автомобил овлажнител на въздуха -Материал : ABS, един вакуум покритие, компоненти Дифузьор овлажнител на въздуха -Номинална мощност : 3 домакинството овлажнител.89 X5 Ароматни дифузьор. - Практичен дизайн, голям капацитет, не се изисква честа овлажняване с вода. - Създаване на чиста и не сухи условия в помещението, за да се предотврати заболяване и освежаване на въздуха, необходим диффузионной кола. -Това е портативен овлажнител на въздуха за пътуване, улиците, колата и т. - Той е с елегантен дизайн, може да се превърне в приятен декор за вашия дом дифузьор в жилищни помещения. - Изработен от висококачествен материал, издръжлив и сигурни в използването на овлажнител на въздуха за пътуване.Информация за стоки Незаменим авто дифузор Търсите надежден овлажнител на въздуха, който ще ви известно време?Търсите дълготраен овлажнител на въздуха, на разумна цена?Ако отговорът е да, тогава не чакайте!Нашите ароматни дифузер за овлажняване на въздуха трябва да отговаря на вашите нужди.

R

Продукти в категория