.

.

King Ma Газонный Аератор Обувки Инструмент за билки, Регулируем Аерация с Шипове, Обувки за Эпоксидного пол, Всички Ремъци, Събрани с Нитове Аэрационные с Шипове, Обув?

King Ma Газонный Аератор Обувки Инструмент за билки, Регулируем Аерация с Шипове, Обувки за Эпоксидного пол, Всички Ремъци,

BGN 49.70
Продукти

【Регулируем размер на】 Независимо от размера на вашите обувки, всеки чифт обувки-аератор идва с регулируема каишка за точно напасванеКакто мъжете, така и жените могат да използват тази удобните обувки, за да се опрости грижа за тревата. 【Здрава и устойчива подметка】 Нашите обувки с аэраторами се състоят от стабилна пластмасова основа с добра поддръжка на петата, 13 сверхпрочных метални 2-инчов шипове на всяка сандали, остри нокти позволяват лесно да се копае в почвата и ефективно aerate тревата. 【Икономични и практични Инструменти, за газиране на двора】Аератори за тревни площи позволяват на въздуха, водата и хранителни вещества по-дълбоко да проникне в почвата на двора си, е чрез намаляване количеството на засъхнала слама и помага на тревата или градина виреят, не е необходимо да се вземат под наем по-голяма и тежка косачка. 【Лесен за инсталиране и използване】 Инструменти за двора обувки-аератор също идват с безплатен малък гаечен ключ.Лесно се установява и отстранява.По-къси шипове улесни ходене и създават по-малко стрес на банда, за предотвратяване на нейното увреждане. 【 Спестете време за аериране на тревата】 Ние превръщаме аерация на тревата в бърза и максимално приятна задача.Носете аэрационные обувки с шипове, наслаждавайки се на разходка из градината, докато се разхождат по вътрешния дворику или подстригая на тревата в задния двор.

R

Продукти в категория