.

.

Купа за премахване на Гел за нокти, 5 бр, Пет Дупки, Отмачиваемая Прибори за пръсти, Купа За Премахване на UV-Акрил, Гел за нокти, Инструмент за Полиране на Нокти, Маник?

Купа за премахване на Гел за нокти, 5 бр, Пет Дупки, Отмачиваемая Прибори за пръсти, Купа За Премахване на UV-Акрил, Гел за

BGN 8.63
Продукти

Заоблени безшевни край за комфорт на киткатаЛеко очерченный, за да се поддържа дланта си и пръстите си.Подходяща дълбочина на насищане, без да се разлива.Запазване на лакочистител.Средство за премахване на гел с нокти, много подходящ за професионална или лична употреба.Изработен от качествена пластмаса, трайни, безвредни и екологично устойчив.Всяка тава с 5 дупки за пръстите, които позволяват напълно да се потопите всеки нокът в течността за премахване, което ускорява процеса.Характеристики : 1. Изработен от качествена пластмаса, трайни, безвредни и екологично устойчив. Във всяка тава разполага с 5 дупки за пръстите, които позволяват напълно да се потопите всеки нокът в течността за премахване за ускоряване на процеса. Заоблени безшевни край за комфорт на китката.Леко очерченный за поддържане на дланта и пръстите. Подходяща дълбочина на насищане, без да се разлива.Запазване на лакочистител. Средство за премахване на гел за ноктите, много подходящ за професионална или лична употреба.Параметри : Тип на продукта : Купа за премахване на гел за ноктите Материал : Пластмаса Цвят на продукта : розово-червено Размер на продукта : прибл.5 инча Тегло на опаковката : около 132 грама на Помещение и включва : 5 * купа за премахване на гел за ноктите Забележка : 1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

R

Продукти в категория