.

.

Място за носене на тялото 128 GB, нощно виждане и циклична запис, поддръжка на запис на 8-9 часа, Широкоъгълен ъгъл 140 °, Помещение за носене на тялото EP1 64 GB, завъртане на ?

Място за носене на тялото 128 GB, нощно виждане и циклична запис, поддръжка на запис на 8-9 часа, Широкоъгълен ъгъл 140 °,

BGN 8.19
Продукти

【Висока резолюция 1080 P】Помещение Epoium body weared е с висока разделителна способност 1080 PТой ясно улавя отснятый материал.Колкото по-добре резолюция на HD-видео клипове и снимки, толкова по-високи са шансовете си за вземане на обвинителен на присъдата, който някога ще се нуждаете. 【Широк ъгъл на видимост】 Поле е важно, защото, ако камерата е сравнително тесен поле.Тогава важни събития от двете страни на рамката могат да бъдат пропуснати.Повечето камери за носене на тялото, се въртят заедно с главата си, така че по-широко поле на зрение, обикновено по-добре. 【Защита с парола】 Тази функция е от първостепенно значение за осигуряване на безопасността.Задаване на парола за камерата.Ако камерата е изгубена или открадната, това означава, че до отснятому материал е невъзможно да се получи достъп или по някакъв начин да го фалшифицират. 【Здрава и носен】 : Това е носен камера, идеална за сценарии на снимане.Той е оборудван със специални скоба, така че да можете да го прикачите към различни предмети, като например чанти, дрехи и т., и освободи ръката по време на снимане на снимки или запис на видео със скорост 1080p / 30 кадъра в секунда. 【Помещение със завъртане на 180 °】 : Механизъм за завъртане на 180 градуса позволява да изпълнява перекодировку под нетрадиционен ъгъл. 【Висока резолюция 1080 P】Помещение Epoium body weared е с висока разделителна способност 1080 P.Той ясно улавя отснятый материал.Колкото по-добре резолюция на HD-видео клипове и снимки, толкова по-високи са шансовете си за вземане на обвинителен на присъдата, който някога ще се нуждаете. 【Висока резолюция 1080 P】Помещение Epoium body weared е с висока разделителна способност 1080 P.Той ясно улавя отснятый материал.Колкото по-добре резолюция на HD-видео клипове и снимки, толкова по-високи са шансовете си за вземане на обвинителен на присъдата, който някога ще се нуждаете.

R

Продукти в категория