.

.

TQONPE 16 Опаковки, Определени Смучат Чинии и Мисок за бебета и малки Деца, Силиконови Чинии и Чаши за Деца с всасыванием, Определени Разделени Чинии Комплект за Хранен?

TQONPE 16 Опаковки, Определени Смучат Чинии и Мисок за бебета и малки Деца, Силиконови Чинии и Чаши за Деца с всасыванием, Определени

BGN 22.66
Продукти

【* Силиконов материал от хранителен клас】 : да се грижи за безопасността и здравето на вашите децаТози силиконов комплект за хранене на децата е изработена от 100% храненето на органичен силиций, който не съдържа фталатов, нетоксичен и без мирис, няма пукнатини, устойчиви на високи температури, лесно е деформиран, не съдържа BPA.Това е много безопасен детски продукт, родителите не се притесняват за някакво отрицателно въздействие. 【* Допринася за приемане на храна】 : Разработени TQONEP ярки комплекти за хранене за деца, цветни силиконови прибори стимулират любопитството бебета, лъжици и вилици помагат на бебета се научат да ядат сами, това също може да помогне за бебета овладяване на умения за улавяне.Идеална за малки деца на етапа на отбиване от гърдата. 【 * Нескользящие】 : Тези силиконови чашата с сверхпрочными вендузи може надеждно да се фиксира върху маса или тава за детско столче за хранене за хранене, за да се гарантира, че по време на хранене детето не переполнится и няма да се плъзга.Не се притеснявайте за това, че децата ще даде храна. 【* Лесна поддръжка】 : Тези детски аксесоари за отбиване от гърдата с led осветление може да се мие в миялна машина, което ви спестява много време.Можете да го дезинфекцирайте във вряща вода или дезинфицированных машини.Лесни за почистване.Подходящ за къмпинг, събиране, пътуване. 【* Практичен подарък 】 : При бебета има много време за ядене.Този набор от силиконови мисок и лъжици може да реши този проблем!Практичен подарък за родители и учители, вие ще имате повече време за себе си и ще развиете способността на вашето бебе да се хранят сами. 【* Силиконов материал от хранителен клас】 : да се грижи за безопасността и здравето на вашите деца.Този силиконов комплект за хранене на децата е изработена от 100% храненето на органичен силиций, който не съдържа фталатов, нетоксичен и без мирис, няма пукнатини, устойчиви на високи температури, лесно е деформиран, не съдържа BPA.Това е много безопасен детски продукт, родителите не се притесняват за някакво отрицателно въздействие. 【* Допринася за приемане на храна】 : Разработени TQONEP ярки комплекти за хранене за деца, цветни силиконови прибори стимулират любопитството бебета, лъжици и вилици помагат на бебета се научат да ядат сами, това също може да помогне за бебета овладяване на умения за улавяне.Идеална за малки деца на етапа на отбиване от гърдата. 【 * Нескользящие】 : Тези силиконови чашата с сверхпрочными вендузи може надеждно да се фиксира върху маса или тава за детско столче за хранене за хранене, за да се гарантира, че по време на хранене детето не переполнится и няма да се плъзга.

R

Продукти в категория