.

.

STATABSTA Тежки Вакуумни Котвата на присосках, 2 опаковки Трайни нещастници с двойна катарама и 4 Сверхмощными Carabiners и 4 бр. Брезентовых скоби за закрепване на автомобил?

STATABSTA Тежки Вакуумни Котвата на присосках, 2 опаковки Трайни нещастници с двойна катарама и 4 Сверхмощными Carabiners и 4 бр. Брезентовых

BGN 8.00
Продукти

❤️【ТЕЖКОТОВАРНИ котва в присоске С двойна катарама】 Изработен от устойчив PVC материал, здрава основа на присоске с ултра висока якост на засмукване, отлична производителност и висока носеща способностПредлага се с две высокопрочными D-образна лети катарами, които могат да издържат на тегло до 80 кг /176 килограма. ❤️【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН 】 Наличието на котва на присоске, можете да направите повече, отколкото можете да си представите, например, закачването на багаж рафт, с каишка за домашни любимци, устройството за обтягане на етикет за чанти кола, сенник на автомобил, малки аксесоари за баня и т. Може да се използва и като професионална издънка. ❤️ 【ЛЕСНА инсталация】 2 опаковки вакуумни нещастници, които са лесни за инсталиране, 1. Просто поставете хонорар издънка на гладка и чиста повърхност. Задайте присоску точно в съответствие с усилие. Издърпайте назад червен гаечен ключ на присоске. Проверете, дали е здрав издънка. Забележка : След употреба просто издърпайте червения бутон нагоре, след това махнете, моля, не дърпайте присоску директно. ❤️【ЗДРАВ И многократна употреба】Притежателя на присоске може да се определи почти всичко, без да се притеснявате за опасни товари или царапинах на повърхността или гладка стена.С негова помощ можете да фиксирате палатката и целия бреза в събиране, което е много удобно за къмпинг.Могат да се мият с вода, неограничено използване. скоба-капан тежкотоварни определяне на дръжката 】 Благодарение на уникалния дизайн паст на алигатор с назъбен прави зъбите по-устойчиви, тежки скоби за tarps са идеални за затягане за tarps, своята практика за кола / камион, навеси, бивакуване на открито, навеси за каравани, покривала за лодки, басейни, капаци за басейни или всеки тъканта покритие, което изисква допълнителни точки за опора. ❤️【УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ от】получавате 2 опаковки вакуумни вендузи с двойни катарами, 4 бр. сверхпрочных брезентовых скоби, 4 бр.Пълно задоволяване на вашите различни нужди.Можете да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми относно нашия продукт, ние ще ви дадем задоволителен отговор. ❤️【ТОПЛИ уши 】 Вакуумную присоску могат да се използват върху гладки, плоски и полирани повърхности.

R

Продукти в категория