.

.

Есенното Облекло На Новородените Момичета и Момчета, Боди с Дълъг Ръкав, Топ + Разкроена Панталони, Комплект Едноцветни Панталони, 2 бр.

Есенното Облекло На Новородените Момичета и Момчета, Боди с Дълъг Ръкав, Топ + Разкроена Панталони, Комплект Едноцветни Панталони, 2 бр.

BGN 3.20
Продукти

100% ПамукИздърпайте закопчалка.Само ръчно пране.Материал : Изработен е от висококачествен 100% памук, мек на допир, добре се съединяват качество с добра еластичност и пропускливост на въздуха, приятен за кожата и е удобно в чорап.Дизайн : Върхове с кръгло деколте и дълги ръкави с волани за малки момичета, разкроена панталони в тон за малки момичета. Комплекта дрехи с дълъг ръкав за момиченца от 3 теми, топли екипировки за малки момичета, прекрасни есенни и зимни облекла за малки момичета, модни разкроена костюми за малките момичета 0-24 месеца, вашето малко момиченце ще изглежда по-очарователно в този дрехи.Причина : идеален за ежедневно, всеки ден, празник, великденски подарък, подарък за рожден ден, коледа подарък, носенето на домове, игрални костюми за малките момичета, плажни дрехи за малките момичета, спортни костюми за малките момичета, расклешенного комплект за малки момичета, рокля за фотосесия за малки момичета, облекло за малки момичета в къщата.Вашето малко момиченце ще получите много комплименти. Размер : Препоръчва се за дрехи за момичета 0-3 месеца, за момичета 3-6 месеца, за момичета 6-12 месеца, за момичета на 12-18 месеца, за момичета 18-24 месеца, за да изберете подходящата за вашето дете.Пратката включва : 1 * тениски с дълъг ръкав за малки момичета, върховете + 1 * разкроена панталони + 1 * превръзка на главата. ☆☆ За размер на : за Да закупите подходящите дрехи за вашата малка принцеса, моля, проверете информация за размера, преди пускането на поръчката, благодаря. ☆☆ Подходящ сезон : Този комплект дрехи за малките момичета, подходящи за пролетта, лятото, есента и зимата.Мека и дишаща материя, най-добрият избор по всяко време на годината. ☆☆ Най-добрият и достоен избор за подарък : Този комплект дрехи за малките момичета е идеално място за парти, сватба или рожден ден.Най-добрият подарък на едно момиче за вашата племенница, внучка на. ☆☆ Моля, обърнете внимание : 1. Моля, изчакайте 1-2 см (0,4-0,8 инча) се различават от ръчно измерване. Реалния цвят може да се различават малко от-за осветление, разделителна способност, контраст и т. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашите проблеми в рамките на 12 часа.

R

Продукти в категория