.

.

Kerman 2 БР. Задни Радио Дръжка за Регулиране на силата на Звука Набиране Тунер за 07-13 Chevy Tahoe Chevrolet Silverado GMC Acadia Denali Сиера Yukon GM 22912547 Комплект за Ремонт на радио-Бутон за См?

Kerman 2 БР. Задни Радио Дръжка за Регулиране на силата на Звука Набиране Тунер за 07-13 Chevy Tahoe Chevrolet Silverado GMC Acadia

BGN 17.87
Продукти

Двойката бутони бутони за контрол на задната аудио система с Радио за 2007-2013 Шевролет Chevrolet Silverado GMC Sierra Yukon Cadillac EscaladeРазработен като пряк заместител на вашите изгубени или счупени дръжки, смяна на OEM : 22912547 или GM 22912547. Моля, имайте предвид, че те са предназначени за управление на аудио системата отзад на задната част на централната конзола; това е не по-големи дръжки за радио на арматурното табло.Лесно се монтира самостоятелно в продължение на 5 минути - премахване на старата и издърпайте за нашата дръжката.Черна текстурирани ръкохватка, хромированное пръстен на дръжката, за да съответства на стандартния външен вид на вашия автомобил и възстановяване на интериора на вашия автомобил.Двойката бутони бутони за контрол на задната аудио система с Радио за 2007-2013 Шевролет Chevrolet Silverado GMC Sierra Yukon Cadillac Escalade.Разработен като пряк заместител на вашите изгубени или счупени дръжки, смяна на OEM : 22912547 или GM 22912547. Моля, имайте предвид, че те са предназначени за управление на аудио системата отзад на задната част на централната конзола; това е не по-големи дръжки за радио на арматурното табло.Лесно се монтира самостоятелно в продължение на 5 минути - премахване на старата и издърпайте за нашата дръжката.Черна текстурирани ръкохватка, хромированное пръстен на дръжката, за да съответства на стандартния външен вид на вашия автомобил и възстановяване на интериора на вашия автомобил.

R

Продукти в категория