.

.

14 Инча 4x4x1 T Част от HD Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки от Човешка Коса Бразилски Директни Естествени Коси, Изкуствени Перуки за Черен За Жени Синтетич?

14 Инча 4x4x1 T Част от HD Синтетични Косми На Дантели Изкуствени Перуки от Човешка Коса Бразилски Директни Естествени Коси, Изкуствени

BGN 2.67
Продукти

1 Материал на косата : 4x1 Т-образни перуки, изработени от човешка коса на дантели отпред, 100% необработен бразилски перуки от естествена коса за чернокожите жени.Меки и здрави, удобни и гладка, копринена и чисти. Текстурата на косата : 4x1 Т-образен перука от естествена коса на дантели.Той естествената линия на растеж на косъма.Естествен вид и е супер красота.Пълна и здрави върховете.Не падат, не спутываются. Качеството на коса : перуки, изработени от човешка коса на дантели 10А.Перуки от човешка коса с естествен черен цвят, може да се боядиса, се изправи, завиты и рестайлингованы по ваше желание.Точно по дължина, точно по плътност. Детайли на косата : плътност 150%, 150-220 г перука.Предварително выщипанные детски коса, шапка със среден размер (22,5 инча).Шапчица с регулируеми бретелями.Цвят дантела-средно кафяво. Доставка за коса : Доставка FBA (доставка в рамките на 1 ден доставка в рамките на 2 дни и стандартна доставка).Няма причини за връщане или замяна.Вие не рискувате да опитате.MISSJAY - марка, достоен за доверие в Съединените Щати, е много професионална компания за производство на човешки косъм, която обръща специално внимание продажба на висококачествени човешки косъм.Защо избрахте нас?. (1) Ние имаме над 20 години 100% , фабрично опит в производството на човешки косъм, изискана технология, отлично качество. (2) Всички косата ни стригутся директно от главата на младата дама, много чисти, естествени, меки, машинно двойна сила. (3) Всички косата е 100% се състоят от човешки косъм, без примеси на синтетични или животни коса, който е много подходящ за продължителна употреба.Какво е перуки, изработени от човешка коса на дантели дължина 4x1 Т?. Перука с Т-образна част на дантели е нов и модерен стил.Лейси част, отнасяща се ръчно, има Т-образна форма, размер швейцарския дантела е 4x1 инча, ефектът от носенето на такъв, също както перуки 4x4 с дантела отпред.Това изглежда точно като перука на съвсем малък 4x4 отпред, но по-икономично, отколкото перука на съвсем малък 4x4 отпред. 2в последните дни всички перуки с дантелен предната част са се превърнали в много редки и скъпи, поради липсата на пазар завързана предната част, свързана ръчно.

R

Продукти в категория