.

.

Херметически Контейнер За Съхранение на ориз Leefasy, С Няколко Разделениями, С Размери на Кофа, Контейнер За Съхранение на Сухи Продукти, за Кухненски Плотове, Боб, Тъ?

Херметически Контейнер За Съхранение на ориз Leefasy, С Няколко Разделениями, С Размери на Кофа, Контейнер За Съхранение на

BGN 3.33
Продукти

* Резервоар за съхранение на храни на люспи : Изработен е от екологично чист полипропилен материал, не е нужно да се притеснявате за безопасността на материала, можете да използвате * Опаковка за пресоване на количествени на зърна : Натискане може да се регулира броят на зърна, не е необходимо многократно отваряне на капака, в кутия са монтирани настройки за готвене на ориз, не трябва да представи фигура, не приемайте отпадъци. * Въртящи се контейнер за съхранение на ориз : завъртане на конструкцията на 360 градуса, могат да бъдат отстранени, удобно да добавите ориз по всяко време, лесно е изберат по желание!. * и : Контейнер за съхранение на сухи продукти е добре защитено, чрез блокиране на попадането на влага във въздуха, за да се гарантира сухота частици и свежест. * от контейнера за съхранение на люспи : Прозрачно отделение с 6 отделения за зърнени култури, ви позволява да се различи разнообразие от храни, удобно за съхранение, кухненски зърно могат да бъдат свободно поставени.Описание : - Въртящи се контейнер за съхранение на ориз : конструкция с възможност за завъртане на 360 °, могат да бъдат отстранени, удобно да добавите ориз по всяко време, лесно е изберат по желание! - Резервоар за съхранение на храни на люспи : Изработен е от екологично чист полипропилен материал, не е нужно да се притеснявате за безопасността на материала, можете да използвате. - Опаковка за пресоване на количествени на зърна : При пресоването може да се регулира броят на зърна, не е необходимо многократно отваряне на капака, в выдвижном кутия са монтирани настройки за готвене на ориз, не трябва да представи фигура, не приемайте отпадъци. - и : Контейнер за съхранение на сухи продукти е добре защитено, чрез блокиране на влагата във въздуха, за да осигури сухи частици, за да се гарантира свежестта на зърнени Контейнер за съхранение : Прозрачно отделение с 6 отделения за зърнени култури, дава възможност за разграничаване на различни храни, удобно за съхранение, кухненски зърно могат да бъдат свободно поставени.Спецификация : - Материал : - Капацитет : 1 кг Таблица с размер : 24x24x45 см / 9.72 инча Опаковката включва : 1 бр. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.

R

Продукти в категория