.

.

VAYNEIOJOY 16 бр. Торби за партита, Торбички за подаръци, за деца и Възрастни, Украса за Парти в чест на рождения Ден, Подарък Чанта за Тематични Партита, Чанта за подаръци ?

VAYNEIOJOY 16 бр. Торби за партита, Торбички за подаръци, за деца и Възрастни, Украса за Парти в чест на рождения Ден, Подарък Чанта

BGN 2.67
Продукти

Размера на чантата за партита : 8,26 "x 59 на" x 3,15", с изключение на дръжката. пакети във всеки стил, само на 16 бр. замразени пакети за парти.Идеална за подарък пакети за партита, в него могат да се поберат много подаръци.Материал подарък чанта : Нашата подарък чанта е изработена от висококачествена крафтова хартия, 120 гориво, лента за лесно повреди или счупи, лесно се носи с себе си, трайно.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : тематичен хартиен пакет е много подходящ за празнуване на рождени дни, детски празници, училищни дейности, сладкиши самообслужване, празници и обичайните подаръци.Определено се радва на популярност при възрастни и деца!.ЦЕННАТА КОМБИНАЦИЯ : ВЪВ всяка опаковка е включена 16 хартиени пакети, които могат напълно да отговарят на вашите изисквания за тематична парти в хартиени торби. Гаранция за 100% удовлетвореност : Ние сме пълни с доверие като на тази тема хартиения пакет Замразени, той ще ви хареса.След покупката, ако не сте доволни или материали по някаква причина не могат да задоволят търсенето, можете да получите 100% пълно възстановяване в рамките на 30 дни.Аз вярвам, че вие сте длъжни да препоръчате на приятелите му.

R

Продукти в категория