.

.

PIC Gauge AG-202L-254O Сензор за налягане 0-2000 паунда на квадратен инч, циферблат 2 1/2 , Разъемное връзка 1/4 NPT, Централно закопчаване отзад, Единична скала, пълен с глицерин, Кор?

PIC Gauge AG-202L-254O Сензор за налягане 0-2000 паунда на квадратен инч, циферблат 2 1/2 , Разъемное връзка 1/4 NPT, Централно

BGN 2.00
Продукти

Твърди конструкция за издръжливост при монтажЦиферблат, устойчиви на uv радиация и замира.Измерва налягането на въздуха, налягането на водата, налягане на гориво, налягането на газа, налягането на маслото, всичко, което не причинява корозия месинг.Напълнена с течност за допълнителна здравина в условията на наличието на вибрации.Корпус и bezel от неръждаема стомана, вътрешна информация от медна сплав. Дамско връзка с дърворезба ¼ " резба NPT. Манометър от 0 до 2000 паунда на квадратен инч, Единична скала, циферблат 2.5 инча, точността 3-2-3%.Твърди конструкция за издръжливост при монтаж.Циферблат, устойчиви на uv радиация и замира.Измерва налягането на въздуха, налягането на водата, налягане на гориво, налягането на газа, налягането на маслото, всичко, което не причинява корозия месинг.Напълнена с течност за допълнителна здравина в условията на наличието на вибрации.Корпус и bezel от неръждаема стомана, вътрешна информация от медна сплав. Дамско връзка с дърворезба ¼ " резба NPT. Манометър от 0 до 2000 паунда на квадратен инч, Единична скала, циферблат 2.5 инча, точността 3-2-3%.Манометър PIC Gauge, циферблат 2 1/2 ", разъемное връзка NPT 1/4", централно закопчаване отзад, единична скала, изпълнен с глицерин, корпус / bezel от неръждаема стомана, месинг вътрешна елементи и пластмасови лещи. Измерва налягането на въздух, вода, гориво, газ, масло, само, че не предизвиква корозия на мед.Точността е 3-2-3% от обхвата и работи при температура от 30 до 160 градуса по Целзий. Напълнена с течност за допълнителна здравина в условия на вибрации.Корпус и bezel от неръждаема стомана, вътрешна информация от медна сплав. Дамско връзка с дърворезба ¼ " резба NPT.Единична скала, 2,5-инчов устойчив на uv циферблат с големи цифри.Идеален за помпи и компресори.Нашата марка PIC предлага най-голям избор на уреди за измерване на налягането и температурата в индустрията.

R

Продукти в категория