.

.

Портокалов Дезодорант Harbor и средство за отстраняване на миризмата от домашни любимци. Премахва кучешка и кошачью урината. Незабавно почиства Килими, Мебели, Матра?

Портокалов Дезодорант Harbor и средство за отстраняване на миризмата от домашни любимци. Премахва кучешка и кошачью урината. Незабавно

BGN 10.54
Продукти

ИНСТРУМЕНТ за ПРЕМАХВАНЕ на УРИНАТА ДОМАШНИ любимци № 1 в АМЕРИКАПритеснява домашен любимец, който уринира в любимото си място, перата килими, попада в катастрофа на дивана или на леглото?Това е единственото нещо лесно за използване средство, което наистина работи.Моля, прочетете много отзиви на купувачи, където хората са изумени от това колко добре работи дезодорант Harbor Orange за моментално почистване. 18-унцевый ФЛАКОН КОНЦЕНТРАТ изпълва четири дозатор по 32 грама.Това е цял галон почистващо средство за пълна ароматизация на целия вашия дом или бизнес.Това е нещо, което трябва на всеки собственик на домашен любимец.Също така е подходящ за премахване на миризми или други неприятни миризми.Ако е силна миризма, Harbor може да го премахне. естествен И БЕЗОПАСЕН.Можете да използвате този цитрусов дезодорант с масло студено пресовано почти навсякъде в дома си и на двора.Сигурно за хора, домашни любимци и растения.Използвайте го, за мебели, драпировках, стайни растения, столешницах, килими, дървени подове, тераси, дворове, тротоари, при релсите, дворове, цветни лехи и превозни средства.ТОВА Е НЕОБХОДИМО НА ВСЕКИ СОБСТВЕНИК НА ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ.При кучета и котки са на социални инстинкти, свързани с посещение на едно и също място и да го миризливо.Harbor напълно премахва миризми, така че вашият домашен любимец няма да се върне на същото място.Сега можете бързо променяне и премахване на всички им вреди.Домашен любимец харесва, защото те не се притесняват, когато има дезодорант Harbor Orange.Страхотна идея за подарък за тези, които имат куче, котка, заек, пор, или за всяко друго животно.В най-път за подарък за рожден ден, празничен подарък или за Коледа.Купете сега, докато имаме в изобилие има тази любима формула.Тя бързо се продава с разпространението на новината за наистина работещ средство за премахване на урината домашни любимци.Произведено в САЩ по най-високите стандарти семейството предприятието.Много ефективно премахва поръчки за домашни любимци от вашия дом.Идеален за килими, мебели, пердета, легла, заден двор.Безопасно за хора, домашни любимци и растения.Апельсиново-цитрусови масло студено пресовано.Естествен аромат, много приятен.

R

Продукти в категория