.

.

SOLUSTRE 1 БР. Многофункционална Сгъваема Охлаждаща Поставка за лаптоп Поставка за лаптоп Преносим Охлаждаща Поставка за преносим компютър Сгъваема Поставка За Лапто?

SOLUSTRE 1 БР. Многофункционална Сгъваема Охлаждаща Поставка за лаптоп Поставка за лаптоп Преносим Охлаждаща Поставка за преносим компютър

BGN 2.33
Продукти

Десктоп планина за лаптоп : материал със стабилни резултати и срок на службаРегулируема поставка за монитор : предлага отличен ъгъл за работа с лаптоп, премахване на излишно натоварване на китките, дланите и пръстите на ръцете.Поставка за лаптоп : наклонен дизайн, най-добър ефект на разсейване на топлината.Сгъваема закачалка за лаптоп : Подходящ за използване в дома, в офиса, училище и т. Регулируема поставка за лаптоп : тя поддържа различни размери преносими компютри и осигурява стабилна повърхност, която позволява ви да се наслаждавате на работата на компютъра.Десктоп планина за лаптоп : материал със стабилни резултати и срок на служба.Регулируема поставка за монитор : предлага отличен ъгъл за работа с лаптоп, премахване на излишно натоварване на китките, дланите и пръстите на ръцете.Поставка за лаптоп : наклонен дизайн, най-добър ефект на разсейване на топлината.Сгъваема закачалка за лаптоп : Подходящ за използване в дома, в офиса, училище и т. Регулируема поставка за лаптоп : тя поддържа различни размери преносими компютри и осигурява стабилна повърхност, която позволява ви да се наслаждавате на работата на компютъра.Пратката включва 1 х поставка за преносим компютър с Характеристики -Сгъваема конструкция, това не заемат много място десктоп планина за лаптоп. - Подходящ за офиса, дома, за пътуване, за да поддържа компютъра си в безопасност, сгъваема настолна поставка. - материал със стабилни резултати и срок на служба, скоба за лаптоп. - Цвят : Сребриста Метална Поставка за лаптоп. - Размер : около 27,00x22,50x5,50 см / 10,61x8,84x2,16 инча стойка за охлаждане за лаптоп. - да играе на игри, гледане на видео, преглед на снимки, четене, печат, запис на видео, да работят и т., стойка за лаптоп. - Материал : Поставка за монитор на компютъра от алуминиева сплав. - Лек, удобен и преносим носене, стойка за охлаждане за лаптоп.Описание на продукта Портативна поставка за компютър, който все още се притеснявате за перегретом лаптоп?Този охладител за лаптоп ще ви избави от този проблем.Мултифункционална поставка за лаптоп Е най-добрият избор на охладител за да се улесни отвеждане на топлината в лаптопи.Сгъваема настолна поставка Тя може да намали отопление общо на вашия лаптоп, което ще помогне за предотвратяване на нежелани проблеми с отопление на вашия лаптоп.

R

Продукти в категория