.

.

HEMOTON 8 Бр Стъклена Чаша за Мляко, Еспресо Wdt Стомна За Вода в Стъклена Чаша За Кафе Еспресо С Лед Стъклена Чаша За кафе, Мини-Чаша За Соса Диспенсер За Сметана От Прозр?

HEMOTON 8 Бр Стъклена Чаша за Мляко, Еспресо Wdt Стомна За Вода в Стъклена Чаша За Кафе Еспресо С Лед Стъклена Чаша За кафе,

BGN 49.24
Продукти

ДЮЗА за ГРОБИЩА - и уникален дизайн, изтънчен и изискан, те също са идеални за декорация на масата за храненеКАНА за ЕСПРЕСО - Това е продукт има гладка повърхност, без чеп, и не травмирует ръце.Лесен и практичен, подходящ за дом, ресторант, хотел, ресторант западна кухня, кафенета. малък съд С чучур-гладка повърхност, просто използвайте вода за почистване, която е лесна за почистване.МЕРИТЕЛНА ЧАША за КАФЕ - проста и красива форма и стил отговаря на повечето стилове на оформяне, което може да даде своя дом в съвсем друг вид.КАНА за ГОТВЕНЕ НА ПАРА - Прозрачност на стъклото е толкова висока, че можете да видите ясно течността в чашата, която осигурява по-добър контрол.ДЮЗА за ГРОБИЩА - и уникален дизайн, изтънчен и изискан, те също са идеални за декорация на масата за хранене.КАНА за ЕСПРЕСО - Това е продукт има гладка повърхност, без чеп, и не травмирует ръце.Лесен и практичен, подходящ за дом, ресторант, хотел, ресторант западна кухня, кафенета. малък съд С чучур-гладка повърхност, просто използвайте вода за почистване, която е лесна за почистване.МЕРИТЕЛНА ЧАША за КАФЕ - проста и красива форма и стил отговаря на повечето стилове на оформяне, което може да даде своя дом в съвсем друг вид.КАНА за ГОТВЕНЕ НА ПАРА - Прозрачност на стъклото е толкова висока, че можете да видите ясно течността в чашата, която осигурява по-добър контрол.Пратката включва 8 x стомна за мляко Характеристики -Размер : Около 9,00 X6,50 X6,00 см/3,54 X2,55 X2,36 инча Стомна за образуването на пяна. -Цвят : Прозрачна кана за приготвяне на чай сметана. -Материал : Стъклена прозрачна чаша за мляко. -Капацитет : Чаша за приготвяне на мляко с обем 120 мл. -Този продукт е с гладка повърхност, без чеп, и не травмирует ръцете си в приготвянето на кафе сметана. -Форма на проста и красива, а стил отговаря на повечето стилове на оформяне, което може да даде на вашето домашно стеклянному кувшину за мляко съвсем различен вид. -Най-лесният и практичен, подходящ за дом, ресторант, хотел, ресторант западна кухня, кафене и т., Кана за ракия и кафе. -Чашки за мляко прост дизайн, но те са много полезни и практични кана. -Тези чашки за съхранение практични и удобни.В тях можете да съхранявате кафе, вода, напитки, мляко и т.

R

Продукти в категория