.

.

Калъф за мобилен телефон, Съвместим с калъф Huawei Y8P 2020, Удароустойчив калъф военен проба с Магнитна Автомобилен пръстен За закрепване, Държач за Стойка, Съвместима с?

Калъф за мобилен телефон, Съвместим с калъф Huawei Y8P 2020, Удароустойчив калъф военен проба с Магнитна Автомобилен пръстен

BGN 30.10
Продукти

1 100% чисто нов и високо качество. Изработен от висококачествена материал от изкуствена кожа, за да се гарантира ви комфортно усещане при задържане. Компактен, лек, уникален стилен дизайн, модерно и комфортно усещане. Защитете своя ценен телефон от надраскване, прах, удар.Съвместими модели : устойчив на удари калъф е достъпен само за телефон Huawei Y8 P 2020. 100% чисто нов и високо качество. Изработен от висококачествена материал от изкуствена кожа, за да се гарантира ви комфортно усещане при задържане. Компактен, лек, уникален стилен дизайн, модерно и комфортно усещане. Защитете своя ценен телефон от надраскване, прах, удар.Съвместими модели : устойчив на удари калъф е достъпен само за телефон Huawei Y8 P 2020.Лесен за инсталиране и лесна за осъществяване Характеристики на продукта : -Този магнитен държач за мобилен телефон е най-новият магнит за мобилен телефон - Въртящи се на 360 градуса калъф титуляр - Твърд калъф, специално проектиран за активен отдих - Вградена магнитна плоча може постоянно адсорбироваться и може да бъде пряко адсорбирована на магнитното конзолата на автомобила. -Защита на камерата : Отгледани устните, стратегически разположени зад всеки ъгъл, за да се гарантира защита на фотоапарата и задната част.- Защитете вашия телефон, този калъф за целия корпус осигурява защита от падане, удари и прах, особено благодарение на четири усилване на ъглите.Удобен и противоскользящий дизайн улеснява улавянето на телефона. Опаковка : 1 х защитно калъфче Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще решим вашите проблеми в рамките на 24 часа.Ние се стремим да предоставим на всеки клиент на най-високо ниво на обслужване на клиентите.Осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да се корпус.

R

Продукти в категория