.

.

Радиоуправляемая Дължината на Гума 17 mm Шестограмен Ключ и Малка Гайка с Щанга Облицовки за 1/8 1/10 Товарни Автомобили (2)

Радиоуправляемая Дължината на Гума 17 mm Шестограмен Ключ и Малка Гайка с Щанга Облицовки за 1/8 1/10 Товарни Автомобили (2)

BGN 5.99
Продукти

Подходящ за 1/10 1/8 RC камион drift carИзработени ЦПУ, изработени от метал, лек и издръжлив, за продължителна работа. шестостенния ключ с Т-образна дръжка и 1 бр. колесни гаечен ключ с малка облицовки с шестигранным жак.Шестограмен ключ с шлицами : 17 мм размер на шестигранника с малък кръст : 4 mm, 5 mm 5,5 mm, 7 мм. Купи с увереност : Безплатно връщане за погрешна покупка.Ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Подходящ за 1/10 1/8 RC камион drift car.Изработени ЦПУ, изработени от метал, лек и издръжлив, за продължителна работа. шестостенния ключ с Т-образна дръжка и 1 бр. колесни гаечен ключ с малка облицовки с шестигранным жак.Шестограмен ключ с шлицами : 17 мм размер на шестигранника с малък кръст : 4 mm, 5 mm 5,5 mm, 7 мм. Купи с увереност : Безплатно връщане за погрешна покупка.Ако има някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Осъществяване списък : 1x Малък Кръстоносен ключ 1x Голямо ръкавен ключ Тегло на продукта : прибл. 75 г Характеристика : 1. Подходяща за монтаж на гуми на радиоуправляеми камиони в мащаб 1 : 8 и 1 : 10. Действителната стока, може леко да се различават от показаните на снимките.Моля, позволете ни да предотврати някои незначителни грешки в измерванията. Моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви проблеми с качеството, ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни.

R

Продукти в категория