.

.

Мъжка перука за коса, перука за мъже, френска Лейси система за косата, Полипокрытие, Човешка Коса, Мъжка Перука, здрава коса, естествена линия на растеж на косата, че?

Мъжка перука за коса, перука за мъже, френска Лейси система за косата, Полипокрытие, Човешка Коса, Мъжка Перука, здрава коса,

BGN 2.00
Продукти

✅ Мъжка перука от човешки косъм, 100% европейски мъжка перука от човешка коса remy, с добро качество, по-мека и гладка, здрава и лъскава ✅ Център на френската дантела с NPU около взаимозаменяеми части основания за коса, естествена линия на растежа на косата в предната част на 1/8 инча в сгънат вид да се запази естествения вид на тази линия на растеж на косата, уверете се, че вашата линия на растеж на косъма невидим. ✅ система къса коса и 6 инча за мъже. лека вълна на 32 мм.Плътността на косата по естествен начин варира в съответствие с естествено разпределение на реалната плътност на косата, косата изглежда така, сякаш израстват от собствената си кожа на главата.Никой няма да разбере, че носите перука, дори и по време на партита, очаквайки следобедните срещи, сватби и други събития. ✅ Основни размери мъжки прически съставляват 6 "X8", 7 "X9" Ширина (от страна на страна) X дължина (отпред назад), можете да изберете размер, който е подходящ главата си. ✅Доставка : Американски състав, голям склад, могат да бъдат доставени веднага.Различни цветове и размери. Различни цветове могат да се смесват с различни сива коса.Всички стандартни основи се предлагат във всички размери и цветове.Обикновено можете да получите перука в рамките на 3-5 работни дни.Благодарение на повече от 30-годишен опит в производство.Най-високо качество. ? Мъжка перука от естествена коса от високо качество ще ви направи по-млади, красиви и уверени в себе си.Дизайн основи : трайно меко на френски дантели в центъра с полимерно покритие наоколо. Сгъната дантела отпред на 1/8 инча с естествената линия на растеж на косъма.Лесни за инсталиране.Вид на косата/ Материал : 100% Европейски човешка коса Remy с Дължина на косата : 6, "Вълната на косата : 32 мм-Лека вълна на косата Плътност : 100% от лека до средна плътност/120% от лека до средна плътност, Основен размер : 6 "X8"/'7"X9" Цвят на косата : не черен, сив, тъмно кафяво, средно кафяво, светло кестен Прическа : Свободен стил, Начин на изработка : 100% ръчно подвързване, Можете да персонализирате : Да, това е мъжка перука добро качество на подарък, който е решава проблеми, причинени от загубата на коса при мъжете, ние обичаме нашите клиенти и се гордеем с това, което предлагаме е приятно преживяване извършването на покупки.

R

Продукти в категория