.

.

Миещ възглавнички за сън Remedies - за Многократна употреба тампони за незадържане на урина, Мек и впитывающая подплата, размер 34 x 36, опаковка от 4 броя (в синьо)

Миещ възглавнички за сън Remedies - за Многократна употреба тампони за незадържане на урина, Мек и впитывающая подплата, размер

BGN 1.00
Продукти

МЕК И ВПИТЫВАЮЩИЙ : Мек и удобен Плат на горния слой в допълнение към облегалката с пухени пълнител осигурява максимален комфорт, пластмасови край не са в контакт с кожатаСВЕРХБОЛЬШОЙ РАЗМЕР (34 "x 36") : перфектен за използване през нощта, благодарение на максимално усвояване на способности, помага за защита на вашите постелки и спално бельо за през нощта от неприятни течове и петна.ЗАЩИТА МЕБЕЛИ : В допълнение към защита на леглата, тези калъфи са идеални за най-добро покриване на мека мебел, столове, дълбоки колички, инвалидни колички и много други неща. 100% не съдържа латекс : Тези тампони не съдържат дразнещи химични вещества, соли и боите, че помага за предотвратяване на всяка сърбеж или дискомфорт. Многократна употреба УПОТРЕБА : тампони могат да се перат в машина, и те са здрави . дори и след повече от 300 измивания!. 100% не съдържа латекс : Тези тампони не съдържат дразнещи химични вещества, соли и боите, че помага за предотвратяване на сърбеж или дискомфорт. За МНОГОКРАТНА употреба : Тампони могат да се перат в машина, а за многократна употреба, изчислена за дълъг живот . дори и след повече от 300 измивания!.МЕК И ВПИТЫВАЮЩИЙ : Мек и удобен Плат на горния слой в допълнение към облегалката с пухени пълнител осигурява максимален комфорт, пластмасови край не са в контакт с кожата.СВЕРХБОЛЬШОЙ РАЗМЕР (34 "x 36") : перфектен за използване през нощта, благодарение на максимално усвояване на способности, помага за защита на вашите постелки и спално бельо за през нощта от неприятни течове и петна.ЗАЩИТА МЕБЕЛИ : В допълнение към защита на леглата, тези калъфи са идеални за най-добро покриване на мека мебел, столове, дълбоки колички, инвалидни колички и много други неща. 100% не съдържа латекс : Тези тампони не съдържат дразнещи химични вещества, соли и боите, че помага за предотвратяване на всяка сърбеж или дискомфорт. Многократна употреба УПОТРЕБА : тампони могат да се перат в машина, и те са здрави . дори и след повече от 300 измивания!. 100% не съдържа латекс : Тези тампони не съдържат дразнещи химични вещества, соли и боите, че помага за предотвратяване на сърбеж или дискомфорт. За МНОГОКРАТНА употреба : Тампони могат да се перат в машина, а за многократна употреба, изчислена за дълъг живот .

R

Продукти в категория