.

.

Вентилатор на тавана NEOCHY с дистанционно управление Съвременните вентилатори с лампи, вентилатор на Тавана с осветление Спалня 3 Скорост на Тавана вентилатор с led п?

Вентилатор на тавана NEOCHY с дистанционно управление Съвременните вентилатори с лампи, вентилатор на Тавана с осветление Спалня 3 Скорост

BGN 3.33
Продукти

Регулируема скорост на вятъра : вентилатори имат регламентирана скоростта на вятъра с три варианта на скоростта на вятъраМожете да го настроите с помощта на предсказуем дистанционно управление. Конструкция на системата за циркулация на въздуха Осигурява добра циркулация на атмосферния въздух и го поддържа чист. топъл и свеж въздух ще ви позволи да се чувствате свежи, чисти и да се насладите на комфортна семейния живот. Led източник на светлина с регулируема яркост : в вентиляторной лампа се използва нов тип led източник на светлина с меко осветление и энергосбережением повече от 80%.Използвайте дистанционното, за да превключвате между 3 различни цветове, студено бяло/неутрална светлина / топла бяла светлина (3000 С / 4000 До / 6000 До). Нов източник на светлина с led леща, мека светлина, липсата на отблясъци, липсата на високочестотни смущения, липса на високочестотни смущения, нобоскоп, може да предпази очите и мозъка.Интелигентен контролер : с помощта на дистанционно управление и мобилни приложения, можете да инсталирате време. вентилаторът се изключва автоматично, което е удобно за инсталиране за нощно време. скорост на вятъра монтаж на таван на вентилатора се регулира (ниска скорост / средна скорост / висока скорост).Двигател от чиста мед, безшумен вентилатор, стабилна и сигурна работа.Многофункционален тавана лампа : основно се използва за спални, баня, тоалетна, кухня, всекидневна, трапезария, коридор, детска стая, бар, клуб, хотел, коридор, гараж, игри стая, ресторант Hot Pot, на вътрешното осветление на ресторанта, без честа смяна на led крушки и след инсталацията, много практичен и енергоспестяващ.Забележка : При използване на оборудването трябва да се вземат предвид Големината на помещението и размера на Оборудване.Трябва да се вземат предвид дължината, ширината и височината на помещението. диаметър на монтаж на таван на вентилатора трябва да бъде адаптирана към размера на Стаята.in По този начин може да Се гарантира Оптимална вентилация.Ако Имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас по електронната поща.Ние ще се опитаме да реши този проблем за Вас.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория