.

.

2 БР. Автомобилна Мини Окачена кофа за Боклук, Водоустойчив Пластмасов Автомобил кофа за Боклук, Малък Фланец Авто Органайзер, Преносим кош за отпадъци, Аксесоари з?

2 БР. Автомобилна Мини Окачена кофа за Боклук, Водоустойчив Пластмасов Автомобил кофа за Боклук, Малък Фланец Авто Органайзер, Преносим кош

BGN 1.33
Продукти

【Дизайн подвесного куката 】 : Това е супер мини кола кофа за боклук е отзад куки, които можете да окачите навсякъде, където може да ги закачаПросто закрепете в колата, лесно можете да се хвърлят на боклука. 【Мини, но практически】 : Това е мини кола кофа за боклук размер 7,28 х 1,65 х 4,33 инча заема минимално място, но осигурява пълна обемът на боклуци кофи.Дръжте колата си в чистота и ред, притежателят на отпадъци е удобно, когато трябва да се хвърлят на боклука на пътуване. 【Здрав материал】 : Това е за кофата за боклук, изработени от висококачествена пластмаса, която гарантира максимална здравина, издръжливост и капацитет.Екологично чиста найлонова материал го прави гъвкав, силен и траен. 【Широко се използва 】 : Можете да го поставите не само между места, багажником, подстаканниками, врати на колата, но и в кухнята или в офиса.Тя също може да служи като пепелници, поставки за чаши след организатор за писалки, на притежателя на монети, и други подобни. 【Доживотна гаранция】 : гаранция за 100% удовлетвореност!Тези автомобилни кофи за боклук са с прост и елегантен дизайн, който не само носи удобство при пътуването, но и е изискан подарък!Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!. 【Дизайн подвесного куката 】 : Това е супер мини кола кофа за боклук е отзад куки, които можете да окачите навсякъде, където може да ги закача.Просто закрепете в колата, лесно можете да се хвърлят на боклука. 【Мини, но практически】 : Това е мини кола кофа за боклук размер 7,28 х 1,65 х 4,33 инча заема минимално място, но осигурява пълна обемът на боклуци кофи.Дръжте колата си в чистота и ред, притежателят на отпадъци е удобно, когато трябва да се хвърлят на боклука на пътуване. 【Здрав материал】 : Това е за кофата за боклук, изработени от висококачествена пластмаса, която гарантира максимална здравина, издръжливост и капацитет.Екологично чиста найлонова материал го прави гъвкав, силен и траен. 【Широко се използва 】 : Можете да го поставите не само между места, багажником, подстаканниками, врати на колата, но и в кухнята или в офиса.Тя също може да служи като пепелници, поставки за чаши след организатор за писалки, на притежателя на монети, и други подобни.

R

Продукти в категория