.

.

WayinTop Автоматично Поливане САМ Kit Система Самополива с ръководството във формат PDF, 4 бр. Капацитивен Сензор за Влага на почвата 4 канал 5 В Релеен Модул и 4 бр. Водна по?

WayinTop Автоматично Поливане САМ Kit Система Самополива с ръководството във формат PDF, 4 бр. Капацитивен Сензор за Влага на

BGN 3.33
Продукти

【Лесна употреба】 Този комплект за автоматично поливане със собствените си ръце се превърна в изключително популярна, тъй като той автоматично се лее вашите растения и цветя в съответствие с изключително ефективен контрол на влажността на почвата 【Автоматична система за поливане】 Комбинирате помпа, тръба, сензор за влажност на почвата и 4-канален модул за реле 5 В една и съща система за поливане растения, включително комплекти за система за капково напояване на Arduino САМ като цяло. 【Капацитивен сензор】 Модел чип : TL555 C. Поставете го в почвата около растенията, и с помощта на екрана и дънната платка ще можете да общувате със своите растения.За да разберете имат ли вашите растения жаждата си, трябва ли да им даде повече вода, за да хидратирате?. 【Погрижете се за своите растения по всяко време на】 Можете да инсталирате системата за автоматично поливане на растенията.Всеки път, когато почвата става прекалено суха, помпата се задвижва, и водата тече по тръбата в пот.Не е нужно да се притеснявате за своите растения, отивате на почивка. 【Надеждна поддръжка на】 Ние сме подготвили подробно електронно ръководство за автоматично самополиву, включващи в себе си : ръководство по експлоатация, изложбена код, инструменти за записи, необходими библиотеки.Можете да се свържете с нас, ние ще ви изпратим PDF-документ по всяко време. 【Лесна употреба】 Този комплект за автоматично поливане със собствените си ръце се превърна в изключително популярна, тъй като той автоматично се лее вашите растения и цветя в съответствие с изключително ефективен контрол на влажността на почвата. 【Автоматична система за поливане】 Комбинирате помпа, тръба, сензор за влажност на почвата и 4-канален модул за реле 5 В една и съща система за поливане растения, включително комплекти за система за капково напояване на Arduino САМ като цяло. 【Капацитивен сензор】 Модел чип : TL555 C. Поставете го в почвата около растенията, и с помощта на екрана и дънната платка ще можете да общувате със своите растения.За да разберете имат ли вашите растения жаждата си, трябва ли да им даде повече вода, за да хидратирате?. 【Погрижете се за своите растения по всяко време на】 Можете да инсталирате системата за автоматично поливане на растенията.Всеки път, когато почвата става прекалено суха, помпата се задвижва, и водата тече по тръбата в пот.Не е нужно да се притеснявате за своите растения, отивате на почивка. 【Надеждна поддръжка на】 Ние сме подготвили подробно електронно ръководство за автоматично самополиву, включващи в себе си : ръководство по експлоатация, изложбена код, инструменти за записи, необходими библиотеки.Можете да се свържете с нас, ние ще ви изпратим PDF-документ по всяко време.

R

Продукти в категория