.

.

6 бр./компл. Набор от Гъвкави Разделочных Дъски, Гъвкава Дъска за Рязане С Пиктограми на Хранителни продукти, Пластмасовите Дъски за Рязане, Нескользящие Подложки з?

6 бр./компл. Набор от Гъвкави Разделочных Дъски, Гъвкава Дъска за Рязане С Пиктограми на Хранителни продукти, Пластмасовите

BGN 14.79
Продукти

❤【Материал ПРЕМИУМ-клас】 : Гъвкави дъски за рязане са изработени от висококачествен хранителен материал, не съдържат бисфенол А, ултра-тънък и по-трайниИмат дъното на окото, което може да се поставят на по-голяма част от повърхността, е много устойчиво.Дъска за рязане повече е трайна, отколкото на подобен продукт на пазара и се произвежда в дългосрочен план. ❤【Подложки за рязане с цветови кодове и пиктограми на храни】 : можете да закупите червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, лилаво, червено-оранжево месо, зелена за зеленчуци, синьо за риба, жълти плодове, лилаво за хляб.Тези малки дъски за рязане помагат за запазване на оригиналност ястия и да се избегне смесване на вкусове, причинени от разбъркване дъска за табла при нарезке продукти. ❤ 【Задната ЧАСТ с превземането на】 : Малки, гъвкави кухненски постелки са на дъното с изземване, което може да постави в по-голямата част от повърхността.За влажни или много хлъзгави повърхности просто поставете под тях влажна хартиена кърпа за невероятна стабилност. ❤【Лесна УПОТРЕБА】 : Лек, гъвкав, могат да се мият в съдомиялна машина (80 ℃).Всяка малка дъска за рязане на борда лесно да се съхранява и загибать под определен ъгъл, което е удобно за директно обриви нарязани продукти и бързо приготвяне на храна или за друга употреба. ❤【ЛЕСНА за СЪХРАНЕНИЕ на】 : Всяка дъска за рязане на борда лесно да се съхранява, и се огъват под определен ъгъл, което позволява бързо изсипете нарязаните продукти директно за готвене или друга употреба.Тези за рязане на тепиха съхранява лесно, не заема много място.Гъвкави дъски за рязане са изработени от висококачествен хранителен материал, не съдържат бисфенол А, ултра-тънък и по-трайни.Дъното вкара с текстура, което може да се поставят на по-голяма част от повърхността, е много устойчиво.Лесен за използване, имат противоплъзгаща конструкция, могат да се мият в съдомиялна машина(.

R

Продукти в категория